Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 33, sezonul 1, joi, 13 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Kadir se zbate între viață și moarte!
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod dramatic din serialul "La răscruce" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kadir se zbate între viață și moarte după ce este împușcat!

Episodul de astăzi va fi foarte intens. Neînsuflețitul va afla de la Zeynep că este tatăl lui Kadir, moment în care atitudinea acestuia se schimbă.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Neînsuflețitul va încerca să își salveze fiul, atras într-o cursă de către Veli și Selim.

Selim îl împușcă de câteva ori pe Kadir, iar eroul nostru va vedea moartea cu ochii.

Episodul ne va ține cu sufletul la gură, urmând să aflăm ce se va întâmpla cu Kadir și cum se schimbă situația după ce Neînsuflețitul află că este tatăl lui Kadir.

Serialul "La răscruce" este un succes real atât în Turcia, cât și în România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", povestea schimbării unui destin!

Serialul "La răscruce" îi are în centru pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) și Zeynep (Elçin Sangu).

Kadir își pierde familia, soția și fiica, într-un atentat terorist.

El decide să se sinucidă, simțindu-se vinovat, alegând să facă acest lucru printr-un accident rutier. Numai că supraviețuiește, iar în urma accidentului rutier o va reîntâlni pe frumoasa Zeynep, pe care a cunoscut-o în timp ce se afla la orfelinat.

Zeynep îl va învăța din nou pe Kadir ce este dragostea și îi va reda pofta de a trăi.

De partea cealaltă, Kadir îi va salva fiica lui Zeynep, pe micuța Aylin, răpită de Veli cu scopul de a se răzbuna pe Kadir.

Kadir trebuie să se lupte în permanență cu Veli, care îl urăște și care îl consideră vinovat pentru un episod tragic care i s-a întâmplat lui în trecut.

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) este difuzat joi și vineri de către Kanal D.

Serialul este urmărit zilnic de sute de mii de telespectatori, iar de destule ori a fost și lider de audiență. Episodul cu numărul 21, din data de 1 aprilie, a fost lider de audiență pe targetul Național. Episodul a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%, potrivit Kantar Media România.

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 32, sezonul 1, vineri, 7 mai 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.