Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 34, sezonul 1, vineri, 14 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod plin de suspans din serialul "La răscruce" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom afla ce se întâmplă cu Kadir după ce tocmai a fost împușcat, urmare a unei curse pe care i-au întins-o Veli și Selim.

Neînsuflețitul decide să se împace cu Kadir după ce află că acesta este, de fapt, fiul lui.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir îl consideră pe liderul mafiot principalul dușman, având în vedere că e convins că acesta a pus la cale atentatul terorist în care și-au pierdut viața soția și fiica lui.

Atentatul terorist l-a determinat pe Kadir să ia decizia de a se sinucide, el alegând să facă acest lucru printr-un accident rutier.

În urma accidentului Kadir nu a murit, a scăpat cu viața, însă destinul tuturor celor implicați în poveste s-a schimbat.

Kadir a reîntâlnit-o pe Zeynep, o femeie superbă, pe care a cunoscut-o în timp ce se afla la orfelinat.

Nu numai că Zeynep i-a redat lui Kadir dragostea și dorința de a trăi, dar l-a făcut să se reconcilieze și cu mama lui, care l-a abandonat pe când era copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", lider de audiență!

Serialul turcesc "La răscruce" a cucerit publicul din România. Difuzat joi și vineri, după Survivor România, serialul a fost și lider absolut de audiență pe tronsonul său orar.

"La răscruce" îl are în centru pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), eroul care își pierde soția și fiica într-un atentat terorist.

Viața lui se schimbă total în momentul în care scapă cu viață în urma unui accident rutier pe care chiar el îl plănuiește, pentru a se sinucide.

Kadir începe o poveste de dragoste cu Zeynep, care are un copil și intră în atenția lui Veli, care dorește să se răzbune pe el.

Veli și-o dorește foarte mult pe Zeynep, încearcă să facă totul pentru a o avea, însă frumoasa roșcată îl iubește pe Kadir. Mai ales, sufletul ei curat nu poate plăcea un șantajist și o persoană negativă precum Veli.

Serialul "La răscruce" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este transmis joi și vineri în jurul orei 00:00, după reality-show-ul fenomen Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 33, sezonul 1, joi, 13 mai 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.