Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 35, sezonul 1, joi, 20 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 mai 2021, 10:25
Kadir iese din spital pentru a se răzbuna!
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod dramatic al serialului "La răscruce" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește "La răscruce" și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kadir iese din spital mai devreme decât ar fi trebuit pentru a se răzbuna pe cel care i-a ucis familia.

Împușcat, Kadir a reușit să "fenteze" moartea, la fel cum s-a întâmplat și când a vrut să se sinucidă!

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir este expus unor alte pericole, fiind vânat de către mafioți ruși din pricina faptului că le-a îngreunat afacerile murdare.

Mafioții ruși sunt aceiași cu cei care i-au ucis familia lui Veli.

Veli va fi și el în pericol de moarte după ce merge la Neînsuflețitul să îi ceară explicații pentru ce s-a întâmplat cu familia lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vânat de mafioții ruși, Kadir este apărat de Neînsuflețitul, care anticipează fiecare mișcare al acestora și își protejează fiul.

"La răscruce", un serial foarte popular!

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) este difuzat joi și vineri de către Kanal D, fiind urmărit de sute de mii de telespectatori.

"La răscruce" a reușit să fie inclusiv lider de audiență  pe tronsonul său orar.

În minutul de aur, "La răscruce" este urmărit de peste 1 milion de telespectatori. Producția turcă este difuzată joi și vineri după reality-show-ul fenomen Survivor România, în jurul orei 23:45.

"La răscruce" prezintă viața zbuciumată a lui Kadir (interpretat de Kıvanç Tatlıtuğ), care își pierde soția și fiica într-un cumplit atac terorist. El decide să se sinucidă, simțindu-se vinovat pentru ce s-a întâmplat și alege să comită sinuciderea printr-un accident rutier.

Kadir scapă cu viață, iar în urma accidentului o reîntâlnește pe Zeynep (interpretată de Elçin Sangu), pe care o cunoștea din copilărie. Kadir se îndrăgostește de Zeynep și pornește și pe drumul răzbunării, pentru a afla cine i-a ucis familia și pentru a-i pedepsi pe vinovați. 

Cum se va încheia această poveste foarte interesantă aflați urmărind fiecare episod din "La răscruce"! 

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând   pagina oficială de LIVE STREAM   la ora difuzării serialului pe Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.