Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 36, sezonul 1, vineri, 21 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

Episodul 36 din "La răscruce" este difuzat în această seară. Urmărește "La răscruce" și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom vedea ce se întâmplă în continuare cu Kadir, după ce este vânat de mafioții ruși și este protejat de tatăl lui, "Neînsuflețitul".

"Neînsuflețitul", care e și el lider mafiot, și-a schimbat total atitudinea față de Kadir atunci când a aflat că este tatăl acestuia.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir a fentat in-extremis moartea din nou, după ce a fost împușcat, însă problemele continuă pentru eroul nostru.

Kadir e determinat să se răzbune pe cei care sunt responsabili de moartea soției și fiicei sale în cumplitul atac terorist.

Mafioții ruși plănuiesc să îi facă rău, fiindcă le strică afacerile, însă "Neînsuflețitul", care a aflat că e tatăl lui Kadir, le dejoacă planurile acestora.

Veli are și el probleme din cauza mafioților ruși, ajungând în pericol de moarte!

"La răscruce", povestea schimbării destinului!

Serialul "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) îi are în prim-plan pe Kadir (interpretat de Kıvanç Tatlıtuğ) și Zeynep (interpretată de Elçin Sangu).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cunoscându-se încă din copilărie, pe când Kadir fusese abandonat de mama lui în orfelinat, cei doi reiau legătura după accidentul rutier în care Kadir vrea să își curme viața.

Simțindu-se vinovat pentru că fiica și soția lui au murit, Kadir alege să se sinucidă printr-un accident rutier. El scapă însă cu viață și o reîntâlnește pe Zeynep.

Frumoasa roșcată îi va reda lui Kadir dorința de a trăi și de a iubi din nou.

Cu toate acestea dorința de răzbunare rămâne intactă, indiferent cât ar încerca Zeynep să i-o stăvilească.

Veli, dușmanul lui Kadir, pe care acesta vrea să se răzbune, are la rândul lui probleme, fiind bătut și la un pas de moarte! Dacă va scăpa aflați doar urmărind episodul 36 din "La răscruce"!

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după reality-show-ul fenomen Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

În această seară La răscruce e programat să înceapă la ora 23:47. Fiecare episod începe joi și vineri în jurul orei 23:45.

Citeste si: Kadir infrunta noi pericole! Aflati ce decizie radicala va lua tanarul politist pentru a-si duce la capat planul de razbunare, astazi, intr-un nou episod dramatic din "La rascruce", imediat dupa "Survivor Romania", la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.