Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, vineri, 29 ianuarie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2021, 21:45
la rascruce Foto(5)
Elçîn Sangu in rolul lui Zeynep Tunc, din serialul La rascruce!

Episodul 4 din serialul "La răscruce" este difuzat în astazi, de la ora 23:45, la Kanal D. Productia poate fi urmărita și online subtitrata în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Productia turceasca "La rascruce" a cucerit publicul inca de la primele episoade difuzate la Kanal D! Fanii serialelor turcești au ocazia să descopere, pe lângă o intrigă puternică și o dinamică aparte a firului epic, și actori apreciați de publicul din România, care s-au remarcat în producții difuzate anterior de Kanal D. Celebrii actori turci Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) sunt protaginistii unei distribuții de excepție, asa cum este cea a serialului “La răscruce”.

Serialul turcesc “La răscruce”, difuzat aseară, la Kanal D a plasat stația pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață aseară, cu serialul “La răscruce”, pe targetul Național și All Urban.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Intriga serialului “La răscruce” începe puternic și îl are în centrul acțiunii pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica într-un cumplit act terorist. Starea de vinovăție pentru cele întâmplate îl acaparează, acesta fiind tot mai hotărât să se sinucidă, provocând un accident de mașină. Însă decizia acestuia de a-și curma viața îi va schimba, fără voia sa, cursul vieții.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 3 din primul sezon al serialului "La răscruce" trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, din

România și Republica Moldova, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.   

Ce se intampla in „La rascruce”, in episodul cu numarul 4 din aceasta seara!

În episodul din această seara, al serialului "La răscruce", ce va fi difuzat imediat după reality-ul fenomen “Survivor România”, protagoniștii trec printr-o serie de încercări dramatice.

Veli își ia noi măsuri de precauție pentru a scăpa de poliție și trebuie să ia o decizie critică în ceea ce privește viața fiicei lui Zeynep, Aylin. Cemre are un șoc când află că persoana care a rănit-o este nimeni altul decât cel care i-a lovit și vehiculul și depune plângere la poliție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legăturile trecutului îi urmăresc pe Kadir și Zeynep, mai ales că viața îi aduce din nou față în față într-un mod la care nu se așteptau niciodată.

Scenele dramatice, tensiunea și răsturnările de situație din serialul „La răscruce” vă vor ține cu siguranță în fața micilor ecrane și în această seară, imediat după “Survivor România”, la Kanal D.

Citeste si: Ce se intampla in „La rascruce”, in episodul din aceasta seara! Imediat dupa „Survivor Romania”, un nou episod al serialului de la Kanal D

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 3, sezonul 1, joi, 28 ianuarie- VIDEO

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.