Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 42, sezonul 1, vineri, 11 iunie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod dramatic din serialul "La răscruce" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kadir este față în față cu Neînsuflețitul, tatăl lui și cel care a comandat atentatul terorist în care și-au pierdut viața soția și fiica lui Kadir.

Kadir jurase să îl omoare pe cel care a comandat acel atentat, dar, cel puțin pentru moment, pare să își fi reconsiderat poziția având în vedere că liderul mafiot e tatăl lui.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir nu vrea să îl omoare pe Neînsuflețitul, dar nici nu are de gând să îl lase să scape pentru ce a făcut.

Neînsuflețitul reușește să scape în urma unui plan bine pus la cale de salvatorii lui.

El reușește să scape și de Veli, care în ambuscada creată dorea să profite de moment și să îl asasineze.

Asyie, mama lui Kadir, este amenințată de către fostul soț, Neînsuflețitul.

"Ai putea muri pentru fiul tău, Asiye?", o întreabă liderul mafiot, ținându-i mâna în gât.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La răscruce", o poveste despre dragoste și răzbunare!

Serialul "La răscruce" (în original Çarpıșma) îl are în centru pe Kadir Adalı (interpretat de Kıvanç Tatlıtuğ), un tânăr care a crescut în orfelinat și care își pierde soția și fiica într-un atentat terorist.

Mai întâi decide să se sinucidă, printr-un accident rutier, însă rămâne în viață.

După aceea jură să se răzbune pe cel care a comandat atentatul și pleacă în căutarea acestuia.

Căutând în permanență informații depsre cel care a comandat atacul ajunge să afle că acesta este nimeni altul decât propriul lui tată, Neînsuflețitul.

Odată cu accidentul rutier Kadir o reîntâlnește și pe Zeynep, pe care a cunoscut-o în copilărie, în timp ce se afla la orfelinat. Frumoasa Zeynep se îndrăgostește și ea de Kadir. Zeynep este dorită și de Veli, fostul camarad al lui Kadir, devenit și el mafiot, ca și tatăl lui Kadir, Neînsuflețitul.

Cum se va încheia acest serial foarte interesant aflați doar urmărindu-l, în fiecare joi și vineri, la Kanal D, după Survivor România. Serialul poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Video Online, pe pagina de Live Stream a site-ului nostru. Pagina de Live Stream poate fi accesată de pe tabletă, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 40, sezonul 1, vineri, 4 iunie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.