Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 44, sezonul 1, vineri, 18 iunie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actorii din serialul "La răscruce"

„La răscruce” ajunge astăzi la episodul cu numărul 44. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom vedea ce se întâmplă cu Kadir, Veli și Zeynep după planul gândit de Neînsuflețitul. Acesta a răpit-o pe Zeynep și i-a pus pe Kadir și pe Veli în fața unui duel forțat, câștigătorul urmând să fie cel care va rămâne cu Zeynep.

Se știe că și Veli și-o dorește foarte mult pe Zeynep, însă ea îl iubește pe Kadir.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Vom vedea ce se întâmplă și cu Cemre, care a fost la un pas să fie ucisă chiar de către fostul iubit, Demir. Cel care a salvat-o este Kerem.

"La răscruce" (în original: “Çarpışma”) este un serial turcesc foarte interesant, care îl are în centru pe Kadir Adali (Kıvanç Tatlıtuğ).

Tânărul polițist își pierde fiica și soția într-un atac terorist pus la cale de Neînsuflețitul, un lider mafiot care este nimeni altul decât tatăl lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kadir decide mai întâi să se sinucidă, printr-un accident provocat, însă scapă cu viața.

După aceea pleacă în căutarea celui responsabil de moartea fiicei și soției sale, iar investigația îl duce la nimeni altul decât Neînsuflețitul, tatăl lui. Inițial are viața acestuia în mâinile sale, îl cruță, dar apoi Neînsuflețitul o omoară pe mama lui, chiar de față cu el.

Cum se va încheia această poveste tulburătoare aflați doar urmărind "La răscruce" joi și vineri, după Survivor România, la Kanal D.

Serialul poate fi vizionat atât la TV, cât și Live Video Online, din România și Republica Moldova, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru

"La răscruce", un serial și despre dragoste!

În afară de planul de răzbunare al lui Kadir, și de planurile de răzbunare și ale altora, printre care și Veli, urmărim în "La răscruce" și povestea de dragoste dintre Kadir și Zeynep (interpretată de Elçin Sangu).

Zeynep îl cunoștea pe Kadir de când acesta era la orfelinat. După accident ea îl reîntâlnește. Zeynep este cea care îl încurajează pe Kadir să reia legătura cu mama lui. Înainte ca aceasta să fie ucisă de fostul ei soț, Neînsuflețitul, Kadir se reconciliază cu aceasta.

Cum se va încheia "La răscruce" aflați doar urmărindu-l joi și vineri la Kanal D, fie Live, la TV, fie Live Video Online, pe site.

Citeste si: Kadir si Veli isi risca viata pentru salvarea lui Zeynep! Aflati la ce grele incercari vor fi supusi cei doi si ce se va intampla cu tanara sechestrata, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Roman

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.