Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 1, joi, 18 februarie-VIDEO. Zeynep ajunge prizoniera lui Veli!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 feb 2021, 19:12
la rascruce Foto(5)
Zeynep ajunge in mainile lui Veli.

Serialul „La răscruce” începe la Kanal D, imediat după Survivor România. Poți vedea episodul 9 din primul sezon și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul „La răscruce” a cucerit telespectatorii inca de la primele episoade difuzate la Kanal D, deoarece a adus in prim plan o intriga puternica, dar si personaje complexe, interpretate magistral de actori celebri.
In această seară, după Survivor România 2021, la Kanal D este difuzat episodul 9 din primul sezon al serialului „La răscruce”, ce se anunta unul presarat cu momente de suspans si emotii.

Vezi Video Online subtitrat serialul „La răscruce” pe Kanal D

Fanii serialelor turcești au primit cu mare incantare noul serial La rascruce, deoarece astia s-au obisnuit ca la Kanal D sa urmareasca povesti uluitoare inspirate din fapte reale, povesti de dragoste puse in scena de actori renumiti, extrem de talentati si apreciati in Turcia.
Protagonistii distributiei serialului La rascruce sunt actori renumiti in Turcia, precum Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc).

Productia turceasca „La răscruce” este difuzata la Kanal D în serile de joi și vineri, imediat după Survivor România 2021. Aceasta face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărit și online, live video pe site-ul Kanal D, însă doar din România și Republica Moldova. Astfel, poți vedea episoadele de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop doar accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 9 din primul sezon al serialului „La răscruce”?

Rapirea micutei Aylin ii reuneste pe Kadir si Zeynep dupa multi ani. Cei doi fosti iubiti decid sa isi uneasca fortele pentru a lupta impreuna sa o recupereze pe fetita din mainile lui Veli.
Zeynep așteaptă cu nerăbdare vești din partea răpitorului, iar între timp, Kadir îi oferă tot sprijinul lui în încercarea de a rezolva această problemă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep primeste indicatii din partea lui Veli si decide sa actioneze fara stirea lui Kadir, sperand ca doar asa va reusi sa o salveze pe Aylin, insa in cele din urma aceasta ajunge si ea la randul ei prizoniera lui Veli.

Nu ratati un nou episod din serialul "La rascruce", presarat cu momente de dramatism, tensiune si răsturnările de situație ce va vor tine cu siguranță in fata micilor ecrane si in aceasta seara, imediat dupa Survivor Romania, la Kanal D. 

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 6, sezonul 1, vineri, 5 februarie 2021- VIDEO

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 5, sezonul 1, joi, 4 februarie 2021- VIDEO