Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 2, sezonul 1, marți, 27 iulie 2021 - VIDEO Ce se întâmplă astăzi în NEHIR

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 17:00
Nehir Kanal D
Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 2 din serialul Nehir este difuzat în această seară. Urmărește Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Marți, de la ora 20:00, Kanal D difuzează episodul cu numărul 2 din Nehir. Ieri a avut loc premiera noii producții turcești transmise de Kanal D.

Nehir  este difuzat de luni până vineri, la ora 20:00, aceeași oră la care era difuzat Hercai până să se încheie producția respectivă. Hercai a fost un succes uriaș, iar Nehir promite să obțină cifre la fel de mari de audiență.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nazim stă un pic alături de Nehir și descoperă că femeia pe care o iubește pare că se îndrăgostește de Tarik.

Tarik este foarte entuziasmat că a cunoscut-o pe Nehir, el considerând că frumoasa tânără poate fi salvarea lui. Nazim și Tarik au făcut schimb de identitate pentru a o cuceri pe Nehir, dar tânărul se pare că profită de drama șefului lui și e în pole-position pentru a o face pe Nehir să se îndrăgostească de el.

Tarik merge atât de departe încât îi cere lui Nehir să locuiască cu el pentru o perioadă, cerință pe care o face chiar de față cu șeful lui.

Cum se va încheia serialul cu numărul 2 din Nehir aflați doar urmărind producția astăzi, de la ora 20:00, pe Kanal D. Serialul poate fi urmărit atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea Nehir online trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau smartphone, atunci când serialul e difuzat și la TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 1, sezonul 1, luni, 26 iulie 2021- VIDEO Astăzi e PREMIERA serialului NEHIR!

Nehir, povestea unei eroine cu un trecut emoționant

Nehir (titlul original: „Baraj”) redă povestea lui Nehir Aksu, o tânără superbă, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, care a avut o copilărie tulburătoare.

Nehir a fost abandonată de către părinți încă de când era bebeluș, iar viața ei s-a transformat de la o vârstă fragedă într-o luptă permanentă pentru supraviețuire.

Ajunsă la adolescență, Nehir  o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o escroacă foarte descurcăreață, care o inițiază pe Nehir în tainele înșelăciunilor. Zerrin devine un adevărat mentor pentru Nehir, însă relația lor, foarte bună, se strică din pricina unui bărbat.

Nu ratați niciun serial din Nehir, producție difuzată de luni până vineri!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Nehir, indragostita de Nazim?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.