Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 21, sezonul 1, luni, 23 august 2021 - VIDEO. Nehir explodează când vede inelul!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 iul 2022, 09:45
Nehir explodează în episodul 21, de luni
Sursa: captura Kanal D

Nehir ajunge la episodul cu numărul 21. Episodul 21 din Nehir poate fi vizionat și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nehir va exploda atunci când va vedea inelul lui Bahar, pe care i l-a dăruit Nazîm. Bahra, care este sora lui Hakan, a fost implicată într-un accident cumplit care îi putea curma viața. Ce este îngrozitor este că accidentul a fost unul pus la cale de fratele ei, Hakan.

Lucrurile vor fi extrem de tensionate între Nehir, Hakan și Nazîm! Mai întâi Nehir realizează că Nazîm putea să moară din pricina lui Hakan, accidentul pus la cale de către acesta vizându-l, de fapt, pe Nazîm.

Bahra era să moară din cauza accidentului, din fericire ea a scăpat cu viață. Acum se luptă să supraviețuiască la spital.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir izbucnește din pricina inelului de logodnă pe care Nazîm i l-a dat Bahrei. Bahra este avocata care a reușit să obțină în instanță eliberarea lui Nazîm, după complotul care l-a dus pe nedrept pe afacerist în închisoare.

Deși o iubea pe Nehir, Nazîm a luat decizia de a se căsători cu Bahra, din recunoștință față de aceasta.

Nazîm a fost foarte supărat că Nehir nu l-a crezut că este nevinovat în dosarul uciderii lui Halil și că l-a părăsit.

Citeste si: Hakan din serialul "NEHIR", un familist convins in viata reala! Iata cele mai spectaculoase imagini de la nunta lui Koray Șahinbaș cu celebra actrita Yonca Cevher!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir a luat decizia de a se căsători cu Hakan, dușmanul lui Nazîm, omul care, de altfel, a fost implicat în complotul ce a dus la arestarea lui Nazîm. Acum, după decizia de a se mărita cu Hakan, Nehir trăiește un adevărat coșmar lângă acesta.

Hakan și Nazîm vor sta în episodul de astăzi din nou față în față, iar lucrurile vor fi, cu siguranță, tensionate.

Urmăriți în episodul de astăzi din Nehir ce se va mai întâmpla în această producție care te ține cu sufletul la gură.

Nehir poate fi urmărit acum luni și marți la Kanal D, de la ora 20:00. Nehir poate fi vizionat atât Live, la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe pagina de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html. Aceasta poate fi accesată de pe tabletă, telefon mobil, laptop sau PC.

De miercuri și până vineri este difuzat la Kanal D serialul "Doctorul minune", o producție cu mare succes în Turcia și care va avea, cu siguranță, mare succes și la noi.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 20, sezonul 1, vineri, 20 august 2021- VIDEO. Bahar, în pericol de moarte din cauza lui Hakan!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.