Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 1, joi, 5 august 2021 - VIDEO Nehir, "sechestrată" de Nazim!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 05:25
Nehir, "sechestrată" de Nazim
Sursa: captura video Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul cu numărul 9 din Nehir. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

În episodul cu numărul 9 din Nehir eroina este "sechestrată" de către Nazim. În realitate, Nazim, care are sentimente puternice pentru ea, încearcă, astfel să o protejeze.

Tarik află adevărul despre Nehir, așa că ia o decizie radicală, de a o părăsi pe frumoasa brunetă. Înainte de a pleca însă, Tarik îi spune, la rândul lui, adevărul despre el și Nazim, despre schimbarea identității lor.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir este șocată de ce îi spune Tarik, așa că ia decizia de a pleca din casă. Numai că Nazim apare când Nehir e pe punctul de a părăsi imobilul și află că Tarik l-a demascat.

Nazim o urmărește pe Nehir, pentru a afla unde se duce aceasta. Din întâmplare, el află că Nehir este căutată de către autorități, așa că decide să o "sechestreze", pentru ca ea să nu ajungă în închisoare. 

Nehir nu înțelege ce se întâmplă, de fapt, crezând că Nazim vrea să o răpească. Disperată, ea caută orice modalitate de a evada din casa respectivă, fără să știe că astfel va ajunge în închisoare.

La urechile lui Nehir nu a ajuns încă vestea că mentora ei, Zerrin, împreună cu Ahmet și Ismet, au fost prinși de către autorități și arestați pentru escrocheriile în care au fost implicați.

În "afacere" cel mai important rol îl avea Nehir, care e și ea acum căutată de către Poliție.

Cum se va încheia episodul cu numărul 9 din Nehir aflați doar urmărind serialul pe Kanal D. Puteți să îl vedeți LIVE, la postul nostru, sau Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cati ani are Iman Casablanaca, actrita din Nehir. Nu ai fi ghicit niciodata varsta ei

Nehir, povestea unei fete încercate de viață!

Serialul turcesc Nehir, ce înlocuiește o altă producție extrem de interesantă și urmărită, Hercai, prezintă povestea unei fete foarte frumoase, dar care a fost încercată puternic de viață.

Nehir Aksu (jucată de Biran Damla Yilmaz) a fost abandonată de către ambii părinți când era foarte mică și a crescut în orfelinat.

Ajunsă la maturitate, Nehir e decisă să își construiască un viitor diferit de copilăria dificilă pe care a avut-o.

Doar că drumul ei spre dragoste și succes trece și printr-un episod infracțional. Nehir o cunoaște pe Zerrin, o maestră a înșelăciunilor, și împreună cu aceasta pune la cale înșelarea mai multor bărbați prin niște căsătorii false.

După ce îi păcălește pe Ahmet și Ismet, aceștia decid să continue și ei, alături de deja implicații Nehir, Ekrem și Zerrin, "afacerea" respectivă.

Cum se încheie totul aflați doar urmărind interesanta producție Nehir, difuzată în țara noastră în exclusivitate de către Kanal D!

Citeste si: Cum arata nemachiata celebra Biran Damla Yilmaz, protagonista noului serial "Nehir"? Iata cum a fost surprinsa indragita actrita!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.