Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 19, sezonul 1, joi, 5 noiembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 nov 2020, 18:00
Nedim, pregătit să se răzbune pe toți cei care i-au făcut rău
Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D va fi difuzat episodul 19 din sezonul 1 al serialului "Nemilosul Istanbul". Îl poți urmări și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Începând din această toamnă, fanii serialelor turcești pot urmări la Kanal D serialul "Nemilosul Istanbul". Presărat cu foarte mult intrigi și răsturnări de situație, serialul evidențiază încercările prin care trec cei din familia Yilmaz, totul din dorința de a duce o viață mai bună în Istanbul, un oraș superb, dar plin de capcane.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

"Nemilosul Istanbul" îi aduce în fața celor de acasă pe cei din familia Yilmaz. După ce o lungă perioadă de timp a locuit în Antakya, un oraș sud-estul Turciei, Seher Yilmaz, unul din personajele principale, decide să se multe alături de cei trei copii în Istanbul pentru a scăpa de sărăcie. Viața lor se va schimba radical, confruntându-se cu o mulțime de probleme.

Citeste si: Nedim, revenire in forta! Afla ce decizii neasteptate va lua tanarul, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Serialul "Nemilosul Istanbul" este difuzat pe Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, iar dacă povestea te-a cucerit deja, dar timpul nu îți permite să fii în fiecare seară în fața televizorului, poți urmări îndrăgitul serial turcesc și de pe telefonul mobil, laptop sau tableta. Acesta este difuzat și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce poți vedea în episodul cu numărul 19 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul"?

După ce o lungă perioadă de timp a fost imobilizat într-un scaun cu rotile, acum, Nedim îi va șoca pe cei din familia Karacay. Acesta va reveni în forță. Terapia din ultima perioadă se pare că a dat roade, astfel că acum este aproape vindecat și gata să se răzbune.

Cemre va observa cât se schimbat este Nedim, atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește atitudinea lui față de ceilalți, astfel că revederea o va afecta foarte tare pe aceasta.

Citeste si: Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română- Episodul 18, sezonul 1, miercuri, 4 noiembrie- VIDEO

Agah va fi încântat să își vadă nepotul vindecat, în timp ce pe fața lui Seniz se va citi îngrijorarea, aceasta fiind convinsă că întoarcerea lui Nedim la conacul Karacay îi va da planurile peste

cap.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.