Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 35, sezonul 1, vineri, 27 noiembrie- VIDEO

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2020, 17:32

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 35 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Productia turceasca "Nemilosul Istanbul"  aduce in prim plan telespectatorilor o poveste impresionanta despre lupta pentru un trai mai bun, despre sacrificii incredibile ale unei mame singure.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"  ajunge la episodul 35 astăzi. Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans.

Agah vrea sa divorteze

Agah se duce la Seniz si o intreaba ce mai ascunde de el pentru ca este sigur ca tot ce i-a facut lui Nedim nu a fost doar pentru a-l proteja pe Cenk dar nu primeste niciun raspuns de la ea.

Ii da actele de divort insa Seniz nu le semneaza, desi Agah ii va da o mare suma de bani.

Apoi se intalneste cu avocata si ii cere sa faca tot posibilul pentru a amana divortul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceren vrea sa-i zica lui Cemre despre copilul ei, faptul ca a fost al lui Cenk si ca Seniz i-a cauzat pierderea sarcinii, dar apare Nedim si o opreste.

Seniz o suna pe Seher si o roaga sa ia pachetul care va sosi la vila pentru Agah dar Ceren il ia si-l duce in biroul lui. Cand afla, Seniz pleaca in graba la vila. Chiar cand Agah porneste inregistrarea apare si Nedim.

El si Seniz insista sa nu o asculte si pentru ca nu-l pot opri, Nedim ii ia dispozitivul din mana. Agah face infarct.

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 35 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.htmlde

pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Serialul "Nemilosul Istanbul"

Serialul spune  povestea impresionantă de viață a unei mame  care luptă să își construiască o viață decentă, alături de cei trei copii ai săi, într-un oraș al tuturor posibilităților, dar totodată și plin de capcane ce pândesc la tot pasul.

Serialul prezinta personaje extrem de puternice si de carismatice in acelasi timp, pe membrii familiei Yilmaz care, din dorința de a scăpa de sărăcie, ajung să se mute în Istanbul. Deși orașul le oferă foarte multe oportunități din punct de vedere financiar, acestea vin la pachet cu multe capcane și provocări, astfel că lucrurile pot scăpa cu ușurință de sub control. Iar pe de alta parte, prezinta si aspecte teribile din viata familiei bogate Karacay, care se clatina insa din temelii si risca la orice pas sa se destrame.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.