Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 38, sezonul 1, marți, 2 decembrie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 dec 2020, 17:29
Seniz se zbate între viață și moarte

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 38 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

"Nemilosul Istanbul", serial difuzat de luni până vineri de la ora 20:00 pe Kanal D, își consumă un nou episod incendiar astăzi!

Seniz se zbate între viață și moarte, iar în acest timp Agah este ajutat de Nedim să iasă din închisoare. 

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Nedim contribuie cu succes la eliberarea din închisoare a unchiului său, Agah.

După ce iese din închisoare, dovedindu-și nevinovăția în accident, Agah nu se întoarce la conac.

El ia această decizie după ce își amintește tot ce a fost și realizează că timp de 25 de ani, cât a durat căsnicia lui, a trăit într-o minciună.

Tot în episodul de astăzi, Cenk este pe cale să îi mărturisească lui Cemre adevărul despre copilul lui Ceren și despre legătura pe care a avut-o cu aceasta. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nemilosul Istanbul", povestea despre lupta pentru un trai mai bun!

Serialul "Nemilosul Istanbul", difuzat de Kanal D de luni până vineri de la ora 20:00, i-a cucerit atât pe telespectatorii din Turcia, cât și pe cei din România.

Serialul urmărește povestea familiei Yilmaz, care se mută în Istanbul din dorința unui trai mai bun. Aici apar oportunități din punct de vedere financiar, dar și capcane și provocări ce par să scape de sub control.

Totodată, serialul urmărește și povestea bogatei familii Karacay, care este pe cale să se destrame.

Nu rata în această seară, de la ora 20:00, un nou episod incendiar din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D!

Dacă vrei să vezi ce se va întâmpla în episodul cu numărul 38 al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.