Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, miercuri, 14 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 oct 2020, 18:00
Conflict în episodul din această seară al serialului Nemilosul Istanbul
Sursa: Captură KANAL D

În această seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D începe episodul 4 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul". Acesta poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

"Nemilosul Istanbul" este surpriza toamnei pentru fanii serialelor turcești difuzate la Kanal D. Îndrăgita producție turcească aduce în fața telespectatorilor povestea fascinantă a unei familii care se chinuie să ducă o viață liniștită într-un oraș mare, în care tentațiile și pericolele sunt la fiecare pas. Cei patru membri ai familei Yilmaz vor fi nevoiți să facă față răutăților venite din partea celor din jur, devenind o adevărată provocare să rămână uniți, indiferent de situație.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

"Nemilosul Istanbul" este cel mai nou serial difuzat la Kanal D, de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. Fanii serialelor turcești au aflat deja povestea lui Seher Yilmaz, o femeie care trăiește alături de cei trei copii în Antakya, dar care ajunge să se mute în Istanbul, totul din dorința de a le oferi un viitor mai bun copiilor ei.

Viața ei se schimbă atunci când îl întâlnește pe Agah Karacay, un bărbat din trecut. 

Dacă vrei să nu ratezi cel mai nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", atunci tot ceea ce trebuie să faci este să ai la îndemână un telefon mobil, laptop sau o tabletă. Serialul turcesc este difuzat nu doar la TV, ci și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seher Yilmaz, din nou în fața problemelor. Ce se va întâmpla în episodul de astăzi al serialului "Nemilosul Istanbul"?

Seher Yilmaz și familia ei vor fi din nou puși la grea încercare. Femeia va afla că fiul ei cel mare, Civan, are probleme serioase cu legea, fiind arestat pentru trafic de stupefiante. Nu doar fiul lui Seher este implicat în acest scandal, ci și Agah Karacay, suspectat la rândul lui că ar face trafic de droguri.

Seher Yilmaz, alături de familia ei vor fi dați afară din casa familiei Karacay. Situația va deveni și mai complicată în momentul în care oamenii legii îi vor propune lui Civan să recunoască tot adevărul și să spună că în fruntea afacerii cu stupefiante se află Karacay.

Ceren Yilmaz îi va da și ea o lovitură puternică mamei sale, tânăra descoperind că este însărcinată cu Cenk, fiul cel mare al familiei Karacay. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.