Vezi online serialul „Nemilosul Istanbul” subtitrat în limba română - Episodul 41, sezonul 1, luni, 7 decembrie- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 dec 2020, 18:00
Seher îl pune la punct pe Agah
Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 20:00, la Kanal D începe un nou episod din serialul „Nemilosul Istanbul”. Episodul cu numărul 41, din sezonul 1, poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

„Nemilosul Istanbul”, serialul care îi aduce în fața publicului pe cei din familia Yilmaz, nevoiți să treacă printr-o mulțime de încercări, se bucură de un adevărat succes. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nemilosul Istanbul” pe Kanal D

„Nemilosul Istanbul” este serialul care i-a cucerit pe iubitorii fabuloaselor povești turcești. Cu o distribuție de excepție și o poveste emoționantă, serialul a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor Kanal D, într-un timp foarte scurt.

„Nemilosul Istanbul” este difuzat luni și marți, de la ora 20:00 și prezintă lupta familiei Yilmaz pentru o viață lipsită de greutăți materiale. Din dorința de a scăpa de sărăcie, cei din familia Yilmaz decid să se mute în Istanbul, fără să știe că acest oraș le va schimba viața, dar într-un mod neașteptat.

Citeste si: Cine este Berker Güven, personajul Nedim, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”, difuzat la Kanal D

Serialul „Nemilosul Istanbul” poate fi urmărit atât la TV, cât și live video pe Kanal D. Acesta este difuzat și online, iar pentru a vedea fiecare episod trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceren, despărțită de copilul ei. Ce se va întâmpla în episodul 41 al serialului „Nemilosul Istanbul”?

Ceren va trece prin clipe cumplite după ce va fi despărțită de bebelușul ei, însă este pregătită să lupte pentru micuț și să se răzbune cu orice preț. Cine va fi persoana care va suporta consecințele, dar și cum va rezolva lucrurile, vezi în această seară, de la ora 20:00, în cel mai nou episod al serialului „Nemilosul Istanbul”.

Tot astăzi, Seher Yilmaz, mama lui Ceren, îl va pune la punct pe Agah, cerându-i socoteală și acuzându-l că a distrus totul.

Cenk, este în pericol. O durere puternică, apărută în timp ce acesta se află la volan, ar putea declanșa o adevărată tragedie. Astfel, în familia Karacay lucurile se complică pe zi ce trece, iar toată lumea va fi în stare de șoc.

Episodul din această seară se anunță unul plin de suspans și cu foarte multe răsturnări de situație.

Citeste si: Simay Barlas, Damla, din "Nemilosul Istanbul": "Sunt pasională ca o femeie Taur!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.