Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 43, sezonul 1, luni, 14 decembrie - VIDEO

Autor: Marina Ionescu
"Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 43

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 43 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Productia turceasca "Nemilosul Istanbul"  aduce in prim plan telespectatorilor o poveste impresionanta despre lupta pentru un trai mai bun, despre sacrificii incredibile ale unei mame singure.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"  ajunge la episodul 43 astăzi. Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans. 

Seniz este imobilizata in scaunul cu rotile, iar Ceren profita de ocazie pentru a-i arunca in fata toate greselile facute in trecut. Mai mult, tanara o avertizeaza pe aceasta ca ea este de acum stapana conacului si ca nu se lasa pana cand nu se va marita cu Cenk. Seniz, in secret, pune la cale planuri de razbunare.

Cenk are o tumoare cerebrală si trebuie sa faca o operatie riscanta și un tratament de lunga durata, dar refuza, rinscand sa-si piarda viata.

In plus, Cenk nu accepta ca Nedim este fratele sau…

Cemre si Nedim au o intalnire surprinzatoare iar fata decide sa preia fraiele vietii ei. Cemre ii face o marturisire incredibila lui Nedim iar felul in care acesta reactioneaza, la auzul vorbelor fetei, este absolut incredibil. Cine s-ar fi gandit ca decizia pe care o va lua Nedim, in ceea ce priveste viata alaturi de femeia iubita, il vizeaza in mod direct pe fratele sau, Cenk?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cenk, in pericol de moarte! Tanarul pierde controlul masinii! Afla ce nenorociri se vor abate din nou asupra familiei Karacay, ASTAZI, 7 decembrie, in serialul "Nemilosul Istanbul", de la 20:00, la Kanal D!

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 43 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.htmlde

pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Serialul "Nemilosul Istanbul"

Serialul spune  povestea impresionantă de viață a unei mame  care luptă să își construiască o viață decentă, alături de cei trei copii ai săi, într-un oraș al tuturor posibilităților, dar totodată și plin de capcane ce pândesc la tot pasul.

Serialul prezinta personaje extrem de puternice si de carismatice in acelasi timp, pe membrii familiei Yilmaz care, din dorința de a scăpa de sărăcie, ajung să se mute în Istanbul. Deși orașul le oferă foarte multe oportunități din punct de vedere financiar, acestea vin la pachet cu multe capcane și provocări, astfel că lucrurile pot scăpa cu ușurință de sub control. Iar pe de alta parte, prezinta si aspecte teribile din viata familiei bogate Karacay, care se clatina insa din temelii si risca la orice pas sa se destrame.