Vezi online serialul Pretul fericirii subtitrat in limba romana - Episodul 1, Sezonul 3, miercuri, 2 septembrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2020, 18:00
serialul Pretul fericirii al treilea sezon Foto(4)
Productia turceasca, "Pretul fericirii" revine cu un nou sezon la Kanal D

Serialul Pretul fericirii va putea fi urmarit de luni pana vienri, pe Kanal D si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de la ora 20:00.

Indragita productie turceasca, "Pretul fericirii", povestea luptei neobosite pentru a reusi in viata, cu alegeri dificile, rasturnari de situatie si emotiile iubirii, continua la Kanal D, incepand din aceasta seara, de la ora 20:00. Telespectatorii isi vor reintalni personajele preferate, interpretate remarcabil de actori carismatici, intr-o intriga de familie cu semnificatii surprinzatoare.
Protagonistii acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul al treilea din “Pretul fericirii” incepe astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

In primele doua sezoane, fanii serialului Pretul fericirii i-au urmarit pe frumoasa Ender si pe Halit, carismaticul om de afaceri, intr-o casnicie disfunctionala, transformata intr-un adevarat camp de lupta. Viata

celor doi a fost data peste cap de aparitia lui Yildiz, o tanara care a atras dupa sine intamplari dramatice, ce i-au pus pe eroii serialului fata in fata cu alegeri dificile.
In cel de-al treilea sezon, telespectatorii o vor regasi pe Yildiz insarcinata, stabilita intr-un sat indepartat, unde isi doreste sa isi protejeze pruncul inca nenascut. Ender sufera de o paralizie temporara, dar face totul pentru a depasi aceasta perioada dificila.
De asemenea, in acest nou sezon se mai contureaza puternic un personaj cu accente malefice, Sahika, interpretata exemplar de frumoasa si tanara actrita Nesrin Cavadzade.

Ce veti putea vedea in episodul 1, din serialul Pretul fericirii, in aceasta seara! Yildiz pune la cale o revenire pe cinste!

In aceasta seara se reia povestea ramasa in suspans, odata cu disparitia lui Ender, fosta sotie a lui Halit si dusmanul inversunat al lui Yildiz.

Odata cu disparitia lui Ender, vietile tuturor s-au schimbat definitiv. Femeia a suferit un accident si este de negasit. Yildiz, in schimb, traieste momente fericite. Ea afla ca este insarcinata si poarta in pantec copilul lui Halit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odata cu disparitia lui Ender, vietile tuturor s-au schimbat definitiv. Femeia a suferit un accident, cazand in mare, si este de negasit. Yildiz se teme insa ca lui Ender i-a fost inscenat totul si se teme ca ea va fi gasita vinovata. Yildiz se teme pentru viata copilului ei si pleaca, impreuna cu mama ei, intr-un loc in care nu o cunoaste nimeni, sperand ca i se va pierde urma. 

Halit incearca din rasputeri sa-si ajute fiul, pe Erim, care se confrunta cu o severa cadere psihica. Tanarul nu poate trece peste disparitia parintelui matern. El crede ca mama sa a fost ucisa. Desi s-au cunoscut recent, Halit traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Sahika, si planuieste sa se casatoreasca cu aceasta. Nimeni nu isi imagineaza ca Yildiz, despre care nimeni nu mai stie nimic de luni de zile, planuieste o revenire pe cinste. 

Nu pierdeti in aceasta seara un nou episod plin de suspans, odata cu debutul celui de-al treilea sezon “Pretul fericirii”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Indragita productie va putea fi urmarita, incepand de saptamana viitoare, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.