Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 3, miercuri, 16 septembrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 sep 2020, 18:00
Halit are parte de o vizită surpriză în timp ce se afla în spital
Sursa: Captură KANAL D

De luni până vineri, la Kanal D, serialul "Prețul fericirii" îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Aceasta poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro. Iată ce se va întâmpla în episodul 11 din sezonul 3.

Sezonul cu numărul trei al îndrăgitei producții turcești "Prețul fericirii" a revenit la Kanal D, începând din această toamnă, aducând din nou în atenția publicului povestea fascinantă despre iubire și succes, presărată cu nenumărate intrigi și răsturnări de situație.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Prețul fericirii" pe Kanal D

În sezonul cu numărul trei al serialului "Prețul fericirii", telespectatorii îi pot vedea din nou pe Yildiz, Ender și Halit, cele trei personaje principale în jurul cărora se desfășoară întreaga acțiune. Dacă la finalul sezonului doi lucrurile

păreau destul de clare, apariția Sahikai vine și dă totul peste cap. Intențiile acesteia nu sunt tocmai bune, astfel că va da naștere foarte multor conflicte. 

Serialul "Prețul fericirii" poate fi urmărită de luni până vineri, la Kanal D, începând cu ora 20:00, dar și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română- Episodul 10, sezonul 3, marți, 15 septembrie- VIDEO

Ce poți vedea în această seară în episodul 11 al serialului "Prețul fericirii"? Halit, la un pas de moarte

Yildiz, Ender, Halit și Aysle au fost la un pas de a-și pierde viața. Cei patru au fost otrăviți, iar în spatele planului diabolic se pare că se află Sahika. În lupta ei pentru putere, aceasta nu mai ține cont de nimic și este dispusă să facă orice pentru a-și atinge scopul final.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, Yildiz, Ender, Halit și Aysle vor fi salvați la timp. Ulterior, Halit își va aminti că în timp ce se afla pe patul de spital, Nadir, l-a vizitat, lucru care îl va face să creadă că el este vinovat pentru cele întâmplate.

Pe de altă parte, Ender si Yildiz sunt convinse că Sahika a fost ceva care a pus la cale planul, având în vedere dispariția ei misterioasă.

Citeste si: Vezi online serialul ''Pretul fericirii'' subtitrat in limba romana- Episodul 8, sezonul 3, vineri, 11 septembrie- VIDEO

Tot în episodul de astăzi, Halit îi va vorbi lui Yildiz deschis despre sentimentele lui, mărturisindu-i că încă o iubește și că din acest motiv nu își dorește divorțul. 

Citeste si: Prețul fericirii Live Online pe Kanal D, subtitrat în limba română: episodul 7, sezonul 3

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.