Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 20, Sezonul 3, marti, 29 septembrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 18:00
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Halit este pe cale de a fi demascat de Nadir!

Indragitul serial turcesc, "Pretul fericirii", poate fi urmărit de luni pana vineri, la Kanal D, dar si online subtitrat in limba romana pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro

Productia turceasca, "Pretul fericirii", readuce si in sezonul 3 in atentia publicului din Romania, povestea captivanta a luptei pentru a reusita in viata, ce presupune alegeri dificile, decizii radicale, intrigi, dar si rasturnari de situatie.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Telespectatorii au redescoperit personajele preferate, interpretate impecabil de actori carismatici, captivi intr-o intriga de familie cu semnificatii surprinzatoare.

Personajele principale ale acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Sevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor descoperi, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Serial turcesc "Prețul fericirii" poate fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana- Episodul 19, Sezonul 3, luni, 28 septembrie- VIDEO

In episodul din aceasta seara din "Pretul fericirii", Halit este demascat de Nadir! Cum va reactiona Yildiz?

Halit este extrem de fericit ca Leyla ii acorda atentia pe care si-o doreste. Afaceristul se lasa purtat de sentimentele pe care le nutreste pentru frumoasa fata si nu banuieste ca ceva rau urmeaza sa i se intample.

Yildiz este suparata ca nu a reusit sa se angajeze si, totodata, isi supravegheaza atent sotul pe care inca il banuieste ca ar avea o idila cu Leyla.
Ender, in schimb, este pe “cai mari”. Desi o deranjeaza teribil ca Sahika a reintrat in viata ei, de cand Kaya si-a aratat compasiunea fata de sora lui, ambitioasa Ender da semne ca il place cu adevarat pe sotul ei. Kaya si Ender sunt din ce in ce mai apropiati.
Mai mult, cand nici nu spera, Ender are parte de un gest incredibil din partea fiului ei Yigit si a sotului ei. Sahika afla de relatia tot mai puternica dintre cei doi soti si decide sa ia “masuri”.
In paralel, Sahika tine “calda” relatia dintre Leyla si Halit, instrumentand din umbra ca apropierea dintre cei doi sa fie definitiva. Ce se va intampla insa, cand Halit afla ca Nadir stie despre idila cu Leyla? Nadir este pe cale sa ii dezvaluie totul lui Yildiz.

Indragita productie turceasca poate fi urmarita, de luni pana vineri, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.