Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 22, Sezonul 3, joi, 1 octombrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2020, 18:00
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Yildiz are de gand sa se razbune pe Halit si pe Leyla!

Serialul "Pretul fericirii", poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, dar si online subtitrat in limba romana pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro

Indragitul serial turcesc, "Pretul fericirii", readuce in atentia publicului in sezonul 3, o poveste fascinanta presarata cu iubiri, tradari, intamplari pline de suspans, tensiuni, alegeri dificile, dar si intrigi si rasturnari de situatie prin care sunt nevoiti sa treaca protagonistii.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Productia turceasca "Pretul fericirii", ii aduce din nou in atentia publicului din Romania, pe cativa dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia: Eda Ece (Yildiz), Sevval Sam (Ender), Talat Bulut (Halit), in jurul carora graviteaza toate intamplarile

si care vor afla, treptat, care este „pretul fericirii”.
"Prețul fericirii" poate fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In episodul din aceasta seara din "Pretul fericirii", Yildiz se razbuna crunt pe Leyla! Cum va reactiona Halit?

Yildiz face un scandal monstru cand isi gaseste sotul impreuna cu Leyla.

Ranita in orgoliu, tanara pleaca de de la conacul Argun impreuna cu fiul ei si hotaraste sa divorteze de Halit. Inutil incearca Halit sa-si convinga sotia sa se intoarca la el, pentru ca Yildiz a decis sa nu mai acorde nicio sansa casniciei lor. 
Pe de alta parte, Ender se intoarce mai fericita ca oricand din vacanta petrecuta alaturi de sotul ei, spre dezamagirea Sahikai. Cand aude ce s-a intamplat intre Yildiz si Halit, Ender il felicita ironic pe fostul sot, pentru ca si-a mai distrus inca o data caminul.
Sahika este cea invinuita de Halit ca a contribuit la despartirea lui de Yildiz.
Halit este luat prin surprindere cand Kaya, avocatul lui Yildiz, ii inmaneaza acestuia actele pentru divort. Mai mult, Yildiz promite sa se razbune pe rivala sa, Leyla, astfel ca atunci cand o intalneste o ataca fara sa stea pe ganduri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar lucrurile nu se termina aici. Nici bine nu se desparte de Halit, ca Yildiz este ceruta in casatorie de un alt barbat. Nadir nu pierde deloc timpul si decide sa o acapareze pe Yildiz, pentru a-i mai da inca o lovitura lui Halit.

Indragita productie turceasca poate fi urmarita, de luni pana vineri, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.