Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 25, sezonul 3, marti, 6 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 06 oct 2020, 18:00
Pretul fericirii Foto(4)
Halit ia totul de la zero

Productia turceasca "Pretul fericirii" poate fi urmarita luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D, dar si online subtitrat in limba romana pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro

Serialul "Pretul fericirii" a revenit in atentia publicului in sezonul 3, cu o fascinanta poveste de dragoste, intamplari pline de suspans si tensiune, alegeri dificile, dar si intrigi si rasturnari de situatie  prin care sunt nevoiti protagonistii sa treaca.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Telespectatorii i-au reprimit cu incantare pe celebrii actori din distributia serialului "Pretul fericirii".

Personajele principale ale acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, pas cu pas, care este „pretul fericirii”. 

Serialul "Prețul fericirii" poate fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

In episodul de astazi, Halit isi revizuieste atitudinea in ceea ce priveste viata si se vede obligat sa ia totul de la zero.


Halit a ramas fara casa si este obligat sa stea la prieteni. Este de-a dreptul coplesit si nu stie cum va decurge viata pentru el si familia lui, de cand banca i-a luat toate bunurile. Yildiz are remuscari pentru situatia in care a ajuns fostul sot, iar Ender profita de ocazie si vrea sa scape de Sahika din firma.

Nadir face in continuare presiuni la Ender ca sa-l ajute sa se casatoreasca mai curand cu Yildiz.

El o amenita pe partenera lui de afaceri, insa si ea are o strategie si i-a dezvaluit totul lui Yildiz, asa cum a fost mai convenabil.

Yildiz nu stie cum sa reactioneze si ia o decizie extrema. Nadir este luat prin surpridere sa fie scos din "joc" de o persoana atat de apropiata lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Halit isi revizuieste viziunea asupra vietii. El refuza sa primeasca ajutorul oferit de oamenii de afaceri cunoscuti, alege sa o ia de la zero si chiar le cere prietenilor sa il ajute sa isi gaseasca un job ca sa-si poata intretine familia.

Indragita productie turceasca poate fi urmarita luni si marti, de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana- Episodul 24, Sezonul 3, luni, 5 octombrie- VIDEO

Citeste si: Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana- Episodul 23, Sezonul 3, vineri, 2 octombrie- VIDEO

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.