Vezi online serialul ''Pretul fericirii'' subtitrat in limba romana - Episodul 6, sezonul 3, marti, 8 septembrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 09 sep 2020, 12:40
Pretul Fericirii sezonul 3

Serialul turcesc Pretul fericirii va putea fi urmarit de luni pana vineri, pe Kanal D si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de la ora 20:00.

Indragita productie turceasca "Pretul fericirii", readuce in atentia publicului din Romania, povestea luptei acerbe pentru a reusi in viata, cu alegeri dificile, rasturnari de situatie, dar si emotiile iubirii.

Telespectatorii vor redescoperi personajele preferate, interpretate impecabil de actori carismatici si talentati, intr-o intriga de familie cu semnificatii surprinzatoare.

Protagonistii acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, treptat, care este „pretul fericirii”.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D!

Daca in primele doua sezoane, fanii serialului Pretul fericirii i-au urmarit pe frumoasa Ender si pe Halit, intr-o casnicie esuata. Viata celor doi a fost data peste cap de aparitia lui Yildiz, o tanara care a pricinuit multe intamplari dramatice, in cel de-al treilea sezon, telespectatorii o regasesc pe Yildiz insarcinata, stabilita intr-un sat indepartat, unde isi doreste sa isi protejeze copilul nenascut inca, dar si pe Ender, care se resimte dupa tragicul incident suferit, dar care lupta pentru a depasi perioada dificila.

De asemenea, in acest nou sezon mai iese in evidenta un personaj cu accente malefice, Sahika, interpretata magistral de frumoasa si talentata actrita Nesrin Cavadzade.

Ce veti putea vedea in episodul 6, din serialul Pretul fericirii, in aceasta seara

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de suferinta celorlalti, el vrea sa stabileasca data nuntii, fara sa stie adevarul despre femeia pe care o va avea alaturi.

Yildiz se simte rau si o cheama pe Ender, stiind ea este singura ei speranta, singurul ajutor. Ce se afla e mai mult decat poate sa duca o proaspata mamica.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod plin de suspans, din al treilea sezon “Pretul fericirii”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D! Indragita productie va putea fi urmarita, incepand de saptamana viitoare, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri,

de la ora 20:00 atat pe Kanal D, cat si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala de LIVE STREAM

Citeste si: Vezi online serialul ''Pretul fericirii'' subtitrat in limba romana- Episodul 5, sezonul 3, luni, 7 septembrie- VIDEO

Citeste si: Vezi online serialul Pretul fericirii subtitrat in limba romana- Episodul 3, Sezonul 3, vineri, 4 septembrie- VIDEO

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.