Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 1, vineri, 25 decembrie- VIDEO

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 dec 2020, 18:00

„Prizoniera destinului”, cel mai nou serial difuzat la Kanal D, începe la ora 20:00. Poți urmări episodul 11 și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Prizoniera destinului", difuzat la Kanal D, aduce in prim plan povestea fabuloasă a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii emotionante, inspirate din fapte reale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Cel mai nou serial care face parte din  programul TV   al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.   

”Prizoniera destinului” este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Prinsă între două mari iubiri, pentru mama naturală și pentru cea adoptivă, și captivă între două lumi, a săracilor și a bogaților,  frumoasa Zeynep, personajul central al serialului, emoționează cu alegerile sale.

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 11 din „Prizoniera destinului”?

Bucurie imensa in familia Karaca atunci cand Mehdi da semne de insanatosire. Zeynep este extrem de fericita insa, in acelasi timp, ea se gandeste ce se va intampla cu sotul ei atunci cand acesta va afla ca Benal ii poarta copilul in pantec.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fara sa stea pe ganduri, Zeynep isi ia inima-n dinti si ii divulga sotului ei secretul fostei lui iubite. Mehdi este socat de vestea pe care o afla chiar de la sotia lui…

Faruk continua sa aprofundeze relatia cu Emine, insa tanara se teme de cum va reactiona mama ei atunci cand va afla ca iubitul ei este nimeni altul decat fostul logodnic al lui Zeynep.

Mama lui Emine sta ca pe ace atunci cand fiica ei este plecata noptile de acasa si, intr-un final, ea descopera ce ii ascunde tanara. Reactia femeii este uluitoare la intalniea cu fiica ei...

Citeste si: Află cine îi stă alături, la bine și la greu, frumoasei actrițe Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

In ciuda problemelor cu care se confrunta, Zeynep se gandeste la ea, pentru prima data, la cum isi doreste sa-i fie viata de acum inainte.

Cand Zeynep si Mehdi se intalnesc, ei realizeaza ca isi doresc acelasi lucru. Mehdi este luat prin surprindere de ceea ce-i va spune sotia lui.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.