Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 12, sezonul 1, luni, 28 decembrie- VIDEO

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 28 dec 2020, 18:00
Fanii serialelor turcești au parte de o intrigă puternică, personaje memorabile, marcate de legături sufletești puse la încercare de situații de viață tulburătoare.

Un nou episod din „Prizoniera destinului” începe la ora 20:00, pe Kanal D. Episodul cu numărul 12 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Prizoniera destinului", difuzat la Kanal D, aduce in prim plan povestea fabuloasă a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii emotionante, inspirate din fapte reale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Cel mai nou serial care face parte din  programul TV   al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.   

”Prizoniera destinului” este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Prinsă între două mari iubiri, pentru mama naturală și pentru cea adoptivă, și captivă între două lumi, a săracilor și a bogaților,  frumoasa Zeynep, personajul central al serialului, emoționează cu alegerile sale.

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 12 din „Prizoniera destinului”?

Bucurie mare pentru Sakine, mama naturala a lui Zeynep, atunci cand isi vede fiica, mana-n mana cu Mehdi. Femeia este extrem de fericita pentru ca cei doi soti au decis sa-si continue drumul in viata, impreuna. Din pacate, bucuria acestora este umbrita de vestea ca Benal se va muta langa ei, cu ajutorul lui Mujgan, sora lui Mehdi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca problemele nu mai contenesc sa apara, viata familiei Karaca isi continua cursul. Acestia hotarasc sa plece, cu totii, intr-o binemeritata vacanta.

Benal, in schimb, <tremura> la gandul ca Serhat, fostul ei sot, ar putea sa reapara in viata ei.

Emine ia o decizie radical, dupa ce mama ei i-a interzis cu desavarsite sa se mai intalneasca cu Faruk. Tanara isi ia viata in propriile maini, si alege o cale deloc usoara. Intamplarea face ca Emine si Zeynep, impreuna cu partenerii lor, sa se intalneasca in acelasi loc … de vacanta.

Evenimentele se precipita.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.