Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 2, sezonul 1, joi, 10 decembrie- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2020, 18:00
Zeynep, personajul principal al serialului „Prizoniera destinului”
Sursa: Captură KANAL D

„Prizoniera destinului”, cel mai nou serial difuzat la Kanal D, începe la ora 20:00. Poți urmări cel de-al doilea episod și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

„Prizoniera destinului”, serialul care a avut premiera pe data de 9 decembrie 2020, la Kanal D, este unul plin de emoție, având în vedere că faptele sunt inspirate din viața reală.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Fanii serialelor turcești au făcut deja cunoștință cu Zeynep, personajul principal al serialului „Prizoniera destinului”. Deși viața i-a oferit o nouă șansă, fiind adoptată de o familie în care a crescut înconjurată de iubire, acum, trecutul revine în viața ei și îi schimbă planurile.

Mama biologică încearcă să îi controleze viața și să o despartă de Faruk, bărbatul cu care ar urma să se căsătorească, dar și să o îndepărteze de familia adoptivă în care a crescut până acum.

Zeynep simte că pierde controlul, însă este dispusă să lupte în continuare, tânăra fiind obișnuită cu greutățile vieții de la o vârstă foarte fragedă. 

Citeste si: Zeynep, santajata de mama naturala! Afla ce se va intampla ASTAZI, intr-un nou episod captivant din serialul "Prizoniera destinului", de la ora 20:00, la Kanal D!

Cel mai nou serial care face parte din programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.     

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep și Faruk sunt pe punctul de a se separa? Iată ce se va întâmpla în episodul doi din „Prizoniera destinului”

Zeynep și Faruk vor avea o discuție aprinsă în episodul cu numărul doi al serialului, moment în care tânăra îi va dezvălui bărbatului iubit că, în ultima perioadă, i-a ascuns mai multe lucruri. Faruk va fi dezamăgit de faptul că iubita sa l-a mințit luni bune, privindu-l în ochi.

Zeynep va fi prinsă la mijloc între dragostea pentru mama biologică și cea pentru familia adoptivă. Tânâra va încerca să o convingă pe cea care i-a dat viață că mama ei adoptivă merită un loc în viața ei. 

Între timp, legătura dintre Mehdi și Zeynep devine din ce în ce mai strânsă, astfel că Zeynep va avea tot mai multă încredere în el văzând că acesta o acceptă așa cum este.

Citeste si: Drumul spre celebritate al actriței Demet Ozdemir, Zeynep, din “Prizoniera destinului”, a fost plin de suferință

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.