Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 21, sezonul 1, luni, 11 ianuarie- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 ian 2021, 18:00
Zeynep și Mehdi, moment emoționant
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, pe Kanal D începe un nou episod din „Prizoniera destinului”. Serialul turcesc a ajuns la episodul cu numărul 21 și poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Povestea de viață a îndrăgitei Zeynep îi ține cu sufletul la gură pe iubitorii serialelor turcești. În episodul din această seară al serialului „Prizoniera destinului”, telespectatorii o vor putea vedea pe Zeynep mai hotărâtă ca niciodată să își ducă la final planul de a divorța de soțul ei. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Serialul „Prizoniera destinului” este în topul preferințelor celor de acasă.

Povestea tinerei Zeynep are la bază întâmplări reale și prezintă lupta unei femei pentru a depăși traumele trecutului. Dată spre adopție de părinții biologici, Zeynep crește alături de o altă familie, devenind un adult responsabil și echilibrat. Viața tinerei se schimbă în momentul în care mama ei biologică revine în viața ei, încercând să îi influențeze fiecare alegere. Zeynep trece de la o stare la alta, întâmplările din viața ei reușind să aibă un impact negativ asupra ei.

Serialul „Prizoniera destinului” face parte din  programul Tv  al postului Kanal D și este difuzat de luni până joi,  începând cu ora 20:00. Dacă povestea lui Zeynep te-a cucerit încă din primul moment și nu vrei să ratezi niciun episod din acest serial, atunci îl poți urmări atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.      

Citeste si: Află cine îi stă alături, la bine și la greu, frumoasei actrițe Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 21 din „Prizoniera destinului”?

Serialul „Prizoniera destinului” a ajuns la episodul cu numărul 21. În această seară, Zeynep îi va mărturisi lui Chibrit că ea și Mehdi vor divorța, veste care nu va fi deloc pe placul adolescentei. 

Mehdi va fi pus la zid pentru comportamentul său din trecut, acesta fiind avertizat că întreg cartierul în care locuiește ar putea să întoarcă împotriva lui.

Sentimentul de vinovăție îl va face pe Mehdi să îi ceară iertare lui Zeynep în genunchi, însă aceasta pare că este hotărâtă să uite de el. 

Citeste si: Cinci lucruri pe care nu le știai despre Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.