Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 29, sezonul 1, marti, 26 ianuarie- VIDEO. Mehdi, la un pas de a fi din nou incarcerat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2021, 18:00
Mehdi din serialul Prizoniera destinului Foto(6)
Mehdi afla ca Zeynep l-a denuntat la politie.

Episodul cu numărul 29 din „Prizoniera destinului” este difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul „Prizoniera destinului” aduce in prim plan personaje fabuloase, întâmplări emoționante inspirate din viața reală și pentru că fiecare episod reușește să prelungească suspansul, fanii serialelor turcești așteaptă cu nerăbdare să vadă ce schimbări vor mai apărea în viața lui Zeynep, eroina în jurul căreia se desfășoară întreaga acțiune.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Productia turceasca „Prizoniera destinului” a reusit sa cucereasca publicul din Romania inca de la primele episoade difuzate.

Indragitul serial pune accentul pe ideea de destin și pe felul în care viața unei persoane se poate schimba într-un moment, atât în bine, cât și în rău. Este vorba despre fascinanta poveste de viata a lui Zeynep, o tânără care este nevoită să înfrunte încercările vieții. După ce a fost dată spre adopție de familia biologică, viața tinerei s-a schimbat radical, aceasta crescând înconjurată de iubire. Când totul părea că merge ca pe roate, mama naturală a lui Zeynep își face apariția în viața ei, moment în care lucrurile iau o altă întorsătură.
Zeynep este cu adevărat prizoniera destinului, alegerile sale neinspirate ajungând să își pună amprenta într-un mod negativ asupra ei.

Indragita productie turceasca care face parte din  programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzata de luni până miercuri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Mehdi sufera cumplit din cauza lui Zeynep! Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 29 din serialul „Prizoniera destinului”?

Dupa moartea lui Mujgan, Mehdi sufera cumplit si incearca sa se refugieze in bratele fostei sale sotii, Zeynep, insa aceasta nu are de gand sa-l primeasca din nou in viata sa, ci doar sa ii aline suferinta. Fapt ce il infurie din nou pe Mehdi, care spera inca intr-o impacare si continua sa o urmareasca obsesiv pe Zeynep pentru a afla daca se afa sau nu in preajma lui Baris.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, tanara descopera impreuna cu Baris faptul ca Mehdi a fost cel care i-a vandalizat masina, intr-o criza de furie dezlantuita.

Moment in care Zeynep realizeaza ca fostul ei sot nu s-a schimbat asa cum sustinuse, ci dimpotriva este din ce in ce mai stapanit de un cumul de sentimente nocive, furie, razbunare si gelozie, care s-au acutizat odata cu moartea lui Mujgan. Disperata de cele aflate, Nermin incearca din rasputeri sa o convinga pe Zeynep sa ia masurile cuvenite impotriva lui Mehdi, pentru a fi pedepsit.

In cele din urma, tanara se vede nevoita sa ia o decizie extrem de dificila in privinta lui Mehdi, in ciuda faptului ca trebuie sa treaca peste iubirea ce inca i-o poarta.

Cum va reactiona barbatul atunci cand va descoperi ca Zeynep are de gand sa-l pedepseasca pentru faptele sale, aflati in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Prizoniera destinului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 28, sezonul 1, luni, 25 ianuarie- VIDEO. Burhan provoaca o mare tragedie!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 27, sezonul 1, miercuri, 20 ianuarie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.