Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 30, sezonul 1, miercuri, 27 ianuarie- VIDEO. Zeynep devine prizoniera fostului ei sot!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2021, 18:00
video Foto(7)

Episodul 30 din „Prizoniera destinului” este difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Fascinanta poveste de viață a îndrăgitei protagoniste Zeynep îi ține cu sufletul la gură pe fanii serialelor turcești.
În episodul din această seară al serialului „Prizoniera destinului”, telespectatorii o vor putea vedea pe Zeynep trecand printr-o noua provocare incredibila care ii schimba total perceptia asupra viitorului ei.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Productia turceasca „Prizoniera destinului” se afla inca de la primele episoade în topul preferințelor telespectatorilor Kanal D.

Povestea tinerei Zeynep are la bază întâmplări reale și prezintă lupta unei femei pentru a depăși traumele trecutului. Dată spre adopție de părinții biologici, Zeynep crește alături de o altă familie, devenind un adult responsabil și echilibrat. Viața tinerei se schimbă în momentul în care mama ei biologică revine în viața ei, încercând să îi influențeze fiecare alegere. Zeynep trece de la o stare la alta, întâmplările din viața ei reușind să aibă un impact negativ asupra ei.

Indragitul serial care face parte din  programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzata de luni până miercuri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Zeynep ajunge victima iubirii obsesive a fostului ei sot! Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 30 din „Prizoniera destinului”?

Serialul „Prizoniera destinului” a ajuns la episodul cu numărul 30, care va aduce in prim plan o noua incercare cumplita a destinului pentru Zeynep.

Moartea surorii sale, Mujgan, il dezechilibreaza si mai mult pe Mehdi, care devine victima propriilor sale suferinte, frustrari si temeri. Barbatul sufera cumplit de cand a aflat ca Zeynep a decis sa se indeparteze definitiv de el si mai mult de atat i-a impus si un ordin de restrictie.


Stapanit de furie si gelozie, Mehdi recurge din nou la un gest necugetat fata de fosta sa sotie. Fara sa gandeasca limpede, acesta o rapeste pe Zeynep chiar din casa lui Baris, acolo unde tanara se refugiase pentru a se proteja.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda rugamintilor fetei, Mehdi actioneaza dupa propriul lui plan, sperand ca de data aceasta va reusi sa o recupereze pe Zeynep, insa nu realizeaza ca atitudinea lui nu face decat sa o inspaimanteze si sa o indeparteze si mai mult pe fosta lui sotie.

In tot acest timp, Baris demareaza o serie de demersuri pentru a o gasi pe Zeynep si a o readuce in sanul familiei sale.

Sakine si Nermin sunt disperate ca fiica lor ar putea sfarsi tragic, asemenea lui Mujgan si il implora pe Baris sa faca tot posibilul sa o gaseasca inainte sa fie prea tarziu.

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 29, sezonul 1, marti, 26 ianuarie- VIDEO. Mehdi, la un pas de a fi din nou incarcerat!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 28, sezonul 1, luni, 25 ianuarie- VIDEO. Burhan provoaca o mare tragedie!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.