Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 9, sezonul 1, miercuri, 23 decembrie- VIDEO Mehdi, in pericol de moarte!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2020, 18:12
Mehdi din serialul Prizoniera destinului Foto(4)
Mahdi, la un pas de a-si pierde viata in timpul unei altercatii.

Serialul "Prizoniera destinului" este difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Poți urmări episodul 9 și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Prizoniera destinului", difuzat la Kanal D, aduce in prim plan povestea fabuloasă a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii emotionante, inspirate din fapte reale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Fanii serialelor turcești au parte de o intrigă puternică, personaje memorabile, marcate de legături sufletești puse la încercare de situații de viață tulburătoare.


Zeynep, personajul principal al productiei "Prizoniera destinului", o tânăra prinsă între iubirea pentru cea care i-a dat viață și cea pentru mama adoptivă, va impresiona prin alegerile sale și parcursul anevoios între două lumi, cea a bogaților și cea a săracilor.  

Productia este inspirata dintr-o poveste de viață reală, si o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o femeie care traversează o serie de experiențe dramatice.

Totodata, telespectatorii îi vor recunoaște în distribuție pe câțiva actori care jucat în producții de succes difuzate de Kanal D. Engin Hepileri (personajul Faruk) a apărut în „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin – mama adoptivă a lui Zeynep în acest serial) a jucat în „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica Papadopoulos. De asemenea, Ibrahim Celikkol (Mehdi – rolul băiatului sărac din cartier) a jucat în “Iffet” (rolul lui Cemil). 

Cel mai nou serial care face parte din programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.   

Mehdi se zbate intre viata si moarte! Iata ce se intampla in episodul 9, din „Prizoniera destinului”

Zeynep este socata sa afle ca tatal adoptiv, pe care il considera un om loial si devotat familiei, este in stare sa isi insele sotia. Totodata, tanara incearca sa o consoleze pe Nermin, cea care a crescut-o, insa nu este deloc usor.

Pe de alta aprte, Faruk reuseste sa o recucereasca pe Emine, iar cei doi se prezinta in fata multora drept un cuplu.
Intre timp, Zeynep afla intamplator ca Mehdi este de fapt tatal copilului pe care-l poarta in pantec Benal.

Intamplarea face ca Bayram, tatal natural al lui Zeynep sa fie gasit. Barbatul se afla insa prizonier al unei gasti rau famate, din oras. Mehdi merge sa isi salveze socrul, insa acolo este atacat. Mehdi se zbate intre viata si moarte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nermin nu renunta la casnicia cu Ekrem, desi a aflat despre infidelitatea acestuia. Femeia o banuieste pe Meltem ca ar fi amanta sotului ei, si ii da acesteia de inteles ca nu isi va distruge casnicia pentru aventura barbatului ei. Meltem, in schimb, ia foc cand afla ca Ekrem nu vrea, nici el, sa divorteze de Nermin.

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 8, sezonul 1, marti, 22 decembrie- VIDEO

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 7, sezonul 1, luni, 21 decembrie- VIDEO

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.