Vi-l mai amintiți pe fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2021, 23:25
ugur gunes Foto(4)

Ugur Gunes, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram Ugur Gunes

Carismaticul Uğur Güneş, aniversare surpriză chiar pe platourile de filmare ale noului sau proiect de televiziune.

Deși are doar 34 de ani, Uğur Güneş a reușit în cei aproape zece ani de experiență în domeniul actoriei, să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite. De curând, Uğur Güneş a fost sărbătorit pe platourile de filmare ale noului serial în care joacă de ceva vreme și de care este tare mândru!

Cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect

Ugur Gunes s-a născut în anul 1987, în Ankara, unde a crescut alături de sora și fratele lui. Părinții lor le-au oferit o educație aleasă și i-au sfătuit să studieze domeniile pe care le-au îndrăgit încă din copilărie. Însă Uğur Güneş a decis peste ani să urmeze mai întâi Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara și ulterior a revenit la prima dragoste și a studiat și Facultatea de Teatru și Film, pentru a-și îndeplini marele vis din copilărie, de a deveni un actor renumit și apreciat.

Odată devenit actor, Ugur Gunes a debutat în anul 2011 cu rolul din serialul "Yeniden Başla". Au urmat serialele "Benim İçin Üzülme", "Urfalıyam Ezelden" și filmul artistic "Tamam mıyız". În 2015 s-a făcut remarcat în seria istorică "Dirilis Ertuğrul". În anul 2018 a început să filmeze în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a primit un rol principal, care i-a adus mare succes.

În prezent celebrul actor joacă cu aceeași mare pasiune în serialul Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a primit de asemenea rolul principal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ugur Gunes, fermecatorul Yilmaz, din “Ma numesc Zuleyha”, sufera dupa fosta iubita?

Pe 10 noiembrie, îndrăgitul actor Uğur Güneş a împlinit frumoasă vârstă de 34 de ani și a fost surprins de colegii săi cu mică petrecere pregătită chiar pe platourile de filmare ale noului lor proiect, care se

anunță unul de mare succes. Actorul a fost surprins de tortul pe care l-au pregatit colegii sai pe care l-au adus chiar pe platoul de filmare.  

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.