Vi-l mai amintiti pe seducatorul Mustafa din serialul Kosem? Celebrul actor Caner Cindoruk este de nerecunoscut! Iata cum arata in prezent!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2022, 16:20
Caner Cindoruk Foto(7)

Caner Cindoruk, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram

Actorul Caner Cindoruk este considerat unul dintre cei mai talentati si chipesi actori ai momentului in Turcia.

Caner Cindoruk s-a născut in anul 1980, în orașul Adana, din Turcia. Si-a descoperit pasiunea pentru actorie cand inca studia in liceu când acesta juca în diferite piese de teatru. Acesta a studiat și absolvit cu succes Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat al Universității Cukurova.

Celebrul actor Caner Cindoruk este de nerecunoscut

Caner Cindoruk si-a inceput cariera in lumea actoriei in anul 1997, iar primul lui rol intr-un serial de televiziune l-a jucat in anul 2007.

Inca de la prima sa aparitie acesta s-a remarcat datorita talentului si aspectului sau fizic, devenind celebru abia in anul 2008 prin intermediul producției Gec Gelen Bahar, care a reprezentat o rampa de lansare pentru carismaticul artist. Datorita talentului actoricesc, Caner a incantat multi producători de film și seriale, care si-au dorit sa-l includa in proiectele lor. Au urmat producții precum: „Yaprak Dökümü”, „Hanımın Çiftliği”, „Aramızda Kalsın”.

Actorul Caner Cindoruk a reusit sa dobandeasca recunoșterea internațională în anul 2016 datorită rolului principal interpretat în serialul „İstanbul Sokakları”, care l-a ajutat sa urce in topul celor mai apreciati actori turci.

Citeste si: Poveste de dragoste uluitoare infiripata pe platourile de filmare ale serialului "KOSEM"! Iata cine sunt protagonistii surprinzatoarei aventuri si cat a durat relatia lor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta a fost distribuit în multe roluri principale, începând cu anul 2016, interpretand cu mare succes si pricepere personajul principal Sarp în serialul „Kadin”, alături de actrita Ozge Ozpirincci. In anul 2017 a fost cooptat in distributia serialul fenomen Kosem, in care a jucat un rol secundar, al Silahtarului Mustafa, insa un rol care i-a adus mari satisfactii profesionale.

In prezent actorul Caner Cindoruk continua sa joace in proiecte importante de televiziune, insa s-a orientat si spre publicitate, devenind imaginea unui brand celebru de confectii din Turcia, Süvari, care s-a lansat

in zece tari si are peste 164 de magazine. Potrivit viatacuaromadecafea.com, actorul a aparut recent in clipul de promovare a noii colectii de haine si a uluit pe toata lumea cu aspectul lui. Celebrul actor este la fel de carismatic si chipes insa pare mult mai varsta, de parca timpul ar fi zburat mult mai rapid peste chipul lui.

Citeste si: Silahtarul Mustafa din serialul "Kosem", unul dintre cei mai atragatori actori din Turcia! Iata cat de sexy este Caner Cindoruk, in realitate, in spatele tinutelor de epoca pe care le poarta in serial!