Vi-l mai amintiti pe Sultanul AHMET din serialul "KOSEM"? Carismaticul EKIN KOC revine in atentia publicului din Turcia cu un nou proiect artistic! Iata cine este frumoasa actrita alaturi de care va juca in viitorul serial!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2017, 15:33
video Foto(7)

Ekin Koc este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Ekin Koc face parte din generatia actorilor tineri, extrem de talentati ai Turciei, care s-a remarcat prin rolul Sultanului Ahmet, interpretat magistral in primul sezon al serialului "Kosem".

Povestea care va taia respiratia telespectatorilor va fi difuzata din noiembrie, in Turcia. Serialul "Secrete ale vietii" ii va avea in rolurile principale pe Hazar Erguclu, cunoscuta publicului din serialul "Yaman" si Ekin Koc.

Aceasta interpreteaza rolul unei avocate, fiica cea mare a familiei Kuzgun.

"Este o poveste foarte calda, din interiorul nostru, o poveste care ne e cunoscuta si care, atunci cand avem ochii plini de lacrimi, ne va asterne un zambet pe fata!", a spus actrita.

(sursa: medyatava.com, viata cu aroma de cafea)




 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.