Viața bate filmul: Actori turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 feb 2024, 02:35

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen

Sursa: https://www.facebook.com/burakozcivit

Poveștile de iubire a mai multor actori turci au mers mai departe de micile ecrane.

Au jucat împreună în mai multe seriale, iar viața i-a adus împreună și înafara platourilor de filmare.

Actori turci care au rămas împreună și după încheierea filmărilor

Mai mulți actori turci au ales să “își joace relația” și înafara platourilor de filmare, astfel că au format o relație și în spatele camerelor de filmat, iar mulți dintre ei au ales să facă împreună o familie.

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au creat unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul turcesc. Astfel că, în 2017 au ales să se căsătorească pe malul Bosforului, iar la puțin timp au devenit și părinți. Cei doi au jucat împreună în filmul „Așk Sana Benzer” (2015), dar și în serialul de epocă „Çalikușu” (2013-2014).

Citește și: Topul celor mai bogați actori din Turcia 2023. Cine se află în fruntea clasamentului?

Fahriye a ales să nu mai joace în filme, preferând să se dedice familiei și să apară doar în campanii publicitare la diferite produse. 

Berguzar Korel și Halit Ergenc

Berguzar Korel și Halit Ergenc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste zece ani, iar în anul 2009 au ales să se căsătorească.

Cei doi au jucat în serialul de epocă “Patria mea ești tu!” (2016-2018) și cântă deseori împreună la evenimente private.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Împreună au doi băieței, pe Ali și pe Han.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Fatih Harbiye”- 2013-2014.

Kadir

 A ales să o ceară în căsătorie pe Neslihan chiar pe platourile de filmare într-o pauză, iar în 2016 au devenit soț și soție. Nunta a avut loc într-un hotel luxos din Istanbul. Cei doi adoră să călătorească cu rulota.

Citește și: Top 10 cei mai frumoși actori turci! Pe ce loc se clasează Can Yaman și Burak Ozcivit

Hande Ercel și Kerem Bursin

Cei doi actori s-au cunoscut în 2020 atunci când filmau pentru “Sen Cal Kapimi” iar relația lor a ieșit la iveală abia în aprilie 2021. Ei au ales să plece împreună în Maldive împreună cu sora lui Hande, soțul acesteia și copilul lor. De aici Hande și Kerem au urcat poze pe conturile socializare, semn că nu mai au niciun motiv să se ascundă.

Din păcate relația celor doi nu a durat și au ales să o ia pe drumuri separate, atunci când Bursin a înșelat-o pe actriță cu o fată din afara comunității artistice

Ozge Gurel și Serkan Cayoglu

Actorii s-au cunoscut la filmările serialului “Sezonul cireșelor” (“Kiraz Mevsimi”, 2014-2015) și sunt de nedespărțit de atunci. Cei doi au ales să își petreacă viața împreună, așa că în anul 2022 s-au căsătorit. Ozge Gurel spune că este adepta gătitului în casă, însă nu își dorește ca Serkan Cayoglu să o ajute la prepararea rețetelor. Vedeta spune că soțul său își dorește să încerce preparate diferite de cele tradiționale, iar acest lucru vine în contradicție cu ceea ce gândește Ozge Gurel.

Gokberk Demirci și Ozge Yagiz

Gokberk Demirci și Ozge Yagiz s-au cunoscut pe platourile serialului “Yemin”, lansat în 2019. Cei doi au rămas împreună și după ce frumoasa Ozge a ales să iasă din serial.

La scurt timp, cei doi au ales să se despartă, dar spre bucuria fanilor, despărțirea nu a durat pentru mult timp. Cei doi s-au împăcat reușind să își rezolve problemele personale.

Actrița a declarat că: „ Nimic nu poate sta în calea destinului. Am avut o relație bună, cred că va continuat bine de aici încolo. Uneori există pauze scurte în viață. Așa este pentru fiecare eveniment „.

Sursă: tvmania.ro

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.