Viata bate filmul! HALIT ERGENC (CEVDET din "Patria mea esti tu"), cea mai grea cumpana a vietii sale! Iata prin ce mare suferinta a trecut celebrul actor, imediat dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2017, 14:46
video Foto(4)

Talentatul actor s-a confruntat cu cea mai dificila pierdere, chiar in timp ce se afla pe culmile gloriei profesionale!

Halit Ergenc, unul dintre cei mai talentati actori din Turcia, care si-a obisnuit fanii cu roluri magistral interpretate ale unor personaje extrem de puternice si marcante ale istoriei. Conform sintagmei "viata bate filmul", actorul avea sa se confrunte insa cu cea mai grea cumpana a vietii sale, in anul 2014, chiar la scurt timp dupa incheierea fimarilor pentru serialul-fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", atunci cand se afla in plina glorie profesionala.

Veste mortii mamei sale a venit ca un trasnet asupra sa si i-a pricinuit cea mai mare durere, deoarece pierdea cea mai importanta fiinta din viata sa.


La ceremonia de inmormantare, Halit Ergenc i-a avut alaturi pe sotia sa, Berguzar Korel, pe primarul cartierului Besiktas, Murat Hazine, dar si pe colegii sai de serial, Burak Ozcivit, Nebahat Cehre, Selma Ergenc, Kenan İmirzalıoglu, Sinem Kobal, Ceyda Duvenci.

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU (EMIR din "Dragoste infinita") si MERYEM UZERLY, invitati de seama la gala "Hollywood Turkish Film Festival"! Iata ce alti actori si regizori celebri vor fi prezenti la marele eveniment din Los Angeles!




 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.