Viata bate filmul! Ozcan Deniz a cerut-o din nou in casatorie pe Feyza Aktan? Iata ce indicii i-au dat de gol!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 mai 2020, 14:51

Ozcan Deniz si Feyza Aktan au fost casatoriti un an si trei luni si au impreuna un baietel superb.

Potrivit unei renumite emisiunii din cadrul unei televiziuni din Turcia, "2.Sayfa" ("Pagina a doua"), Özcan Deniz ar fi cerut-o în căsătorie pe Feyza Aktan, cea de care a divorțat după doar cincisprezece luni de căsnicie.

Özcan Deniz și Feyza Aktan s-au căsătorit în martie 2018 și au împreună un băiețel, Kuzey, care a împlinit doi ani în ziua de 30 aprilie 2020. Se pare ca la petrecerea micutului, Özcan Deniz ar fi cerut-o iar în căsătorie pe frumoasa Feyza Aktan.

Citeste si: Cetin si Gulten din serialul "Ma numesc Zuleyha", buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare! Iata ce relatie exista intre cei doi actori!

Citeste si: Celebrul Kerem Alisik a lamurit totul! Are sau nu o relatie cu frumoasa Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha"? Iata ce marturisiri neasteptate a facut actorul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, Özcan Deniz și Feyza Aktan vor fi protagoniștii unui film pe care îl realizează chiar în această perioadă.

"Da, e adevărat că realizez un film acasă. Va fi de impact și inedit pentru cinematografia turcă. În clipa când cinematografele se vor deschide, se va întâlni cu dumneavoastră. Așteptați. #dramă, #ficțiune, #tensiune", a declarat recent Ozcan Deniz. (sursa: viatacuaromadecafea.com)