Viata chiar bate filmul! Doua fetite au fost inversate la nastere asa cum s-a intamplat in celebrul serial „Furtuna pe Bosfor”

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 14:05

Doua mame trec prin acelasi scenariu cumplit. Dumneavoastra cum ati reactiona daca vi s-ar pune in brate copilul altcuiva?

Orasul Targu Neamt, judetul Neamt, anul 2011, luna iunie. Doua tinere traiau cel mai frumos sentiment din lume: tocmai deveneau mame.

La o distanta de doar jumatate de ora, cele doua isi tineau in brate, pentru prima data, fetitele superbe. Pana acum, toate bune si frumoase!

Socul vine a doua oara- cand bebelusii sunt adusi la mamele lor. Cand i-a fost adusa pentru a doua oara fetita la alaptat, una dintre mamici a observat imediat schimbari fizionomice deloc de neglijat! Nu isi recunostea copilul pe care abia ce-l adusese pe lume.

A incercat in zadar sa ii explice asistentei ca alapteaza copilul altcuiva.  Povestea seamana izbitor cu cea pe care o puteti urmari in fiecare luni si marti, in serialul „Furtuna pe Bosfor”.

Doua fetite, care au nume de familie aproape identice, sunt inversate in sala de nasteri. Timp de 15 ani, fiecare dintre cele doua este crescuta in familia gresita: una intalneste mari probleme financiare, iar cealalta traieste in lux.

Iata ca destinul iti poate juca farse si in realitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a salvat-o pe mama care a simtit din prima ca nu are pruncul ei langa ea? Tanara tinea minte foarte clar ca fetita careia i-a dat nastere are tenul deschis la

culoare, parul la fel de deschis si ochi albastri.

Fetita care i-a fost adusa avea, insa, tenul mult mai inchis. In zadar a incercat femeia sa le explice asistentelor ca au facut o confuzie. Timp de 4 zile le-a tot explicat ca au inversat copiii, ele nici ca au bagat-o in seama.
Abia dupa 4 zile s-a facut schimbul.

Mamica a platit si testul ADN ca sa nu existe niciun dubiu.

Femeia a dat in judecata spitalul si dupa aproape 5 ani a primit si o sentinta definitiva.

Unul dintre membrii consiliului de administratie a spitalului ia in ras situatia.Una dintre asistente a fost sanctionata financiar.
Avocata familiei spune ca nicio suma de bani nu poate sa stearga momentele cumplite prin care a trecuta aceasta mama. Dupa externare, a avut nevoie chiar si de consiliere psihologica pentru a putea depasi situatia.

 

Taguri: