Viata dupa implanturi dentare: ce se schimba, ce ramane la fel?

Author: Oana Iosif
Actualizat: 27 apr 2021, 10:26

Chiar daca ochii sunt ferestrele sufletului, dintii sunt printre primele detalii pe care le observam la un om. Si, daca se intampla ca acestia sa aiba lacune, sa fie deteriorati sau inestetici, prima impresie va fi nefavorabila.

Din fericire, in prezent exista numeroase metode de tratament care te pot ajuta sa iti redobandesti frumusetea zambetului si, totodata, increderea in tine insuti, iar una dintre acestea este cea oferita de implanturi dentare. Iata de ce merita sa apelezi la ele!

Arata cat se poate de natural

In prezent, metoda oferita de implanturi dentare este una dintre cele mai eficiente, pentru ca noii dinti arata identic cu cei reali. Solutia implica implantarea chirurgicala a unor suruburi metalice speciale in maxilar sau mandibula, sub gingii, pentru a crea o baza solida pentru noii dinti. Aceste implanturi 100% biocompatibile fuzioneaza cu osul maxilarului sau mandibulei si ofera un suport stabil si de durata pentru dintii artificiali care sunt identici cu cei reali.

Este o metoda care ofera confort si elimina riscul alunecarii sau miscarii dintilor falsi atunci cand persoana bea apa, mananca sau vorbeste. Astfel, noii dinti se simt si arata mult mai natural decat in cazul protezelor traditionale.

Sunt confortabile

Pentru cei mai multi oameni, protezele si puntile dentare traditionale creeaza mult disconfort atat la mancat, cat si la vorbit. In plus, pentru a putea monta punti dentare, sunt necesari dinti de sprijin care, in cazurile grave, nu exista. Sau daca acestia exista, oricum vor fi devitalizati pentru a putea realiza puntea dentara.

Metoda oferita de implanturi dentare nu necesita dinti de sprijin, ci doar o gingie sanatoasa si o igiena orala adecvata. De asemenea, odata finalizata procedura, nu va mai exista niciun disconfort.

Sunt solutii pe termen lung

Spre deosebire de proteze, implanturile nu prezinta riscul de a se desface, a iesi sau a cadea. Daca protezele si puntile sunt de cele mai multe ori o experienta dureroasa si jenanta si dureaza maximum sapte ani, implanturile sunt concepute sa dureze o viata si necesita doar ajustari ocazionale. De aceea, sunt o solutie mult mai rentabila pe termen lung.

Asigura o buna sanatate bucala

Prin implanturi dentare este asigurata sanatatea oaselor, a gingiilor si a gurii. Golurile in dantura cresc riscul pierderilor osoase si favorizeaza degenerarea dintilor din vecinatate, pentru ca nu au suport adecvat.

Implanturile ajuta la redobandirea sanatatii bucale, conserva materialul osos si, totodata, incurajeaza dezvoltarea acestuia.

Iti redau increderea in tine insuti

Persoanele care isi fac griji in legatura cu aspectul danturii si stiu ca nu au un zambet frumos devin mai rezervate, se feresc sa rada si, uneori, chiar isi pierd increderea in sine. Din fericire, prin implanturi dentare se pastreaza forma fetei, se obtine un zambet frumos si, totodata, un aspect cat se poate de natural!

In plus, acestea sunt confortabile, nu cad si nici nu deranjeaza la mancat si vorbit. Toate aceste aspecte sunt menite sa ajute la redobandirea increderii in sine.

Daca ai decis sa apelezi si tu la implanturi dentare, alege sa lucrezi cu profesionisti, asa cum sunt cei de la dentalpremier.ro, si programeaza-te cat mai repede la o consultatie pentru evaluarea situatiei. Este o metoda inovatoare care te va ajuta sa iti redobandesti calitatea vietii si, totodata, confortul care acum iti lipseste cand mananci, vorbesti sau zambesti!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.