„Viața e destul de scurtă”. Cum se simte Oana Lis după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vedeta se împarte între problemele ei de sănătate și ale lui Viorel Lis

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 mar 2024, 04:35

Vedeta se împarte între problemele ei de sănătate și ale lui Viorel Lis

Sursa: Facebook Oana Lis

Oana Lis trece prin momente mai puțin plăcute, asta pentru că a suferit de cancer de piele și are în permanență grijă și de soțul ei bolnav, Viorel Lis.

La un simplu control de rutină, Oana Lis a descoperit că are un carcinom de piele. Din fericire, vedeta s-a vindecat de cancer, iar acum se recuperează și se simte mai binișor.  

Cum se simte Oana Lis după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele

Chiar dacă acum nu mai are cancer de piele, Oana Lis știe că viața este imprevizibilă și nu se culcă niciodată pe o ureche.

Citește și: Viorel Lis, prima apariție publică după toate problemele de sănătate. Cum arată acum fostul edil al Capitalei

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, a mărturisit soția lui Viorel Lis. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oana Lis continuă recuperarea pentru vindecare și are mare grijă să nu se expună prea mult la soare.

Citește și: Prin ce trece Oana Lis de când a aflat că are cancer de piele: „Vrei doar să plângi”. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta pe Internet

„Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis este în scaun cu rotile de câteva luni

În acest moment, Oana Lis este preocupată cel mai mult de starea lui Viorel Lis, care este în scaun cu rotile de câteva luni. Chiar și atunci când a decis să se opereze de cancer, vedeta l-a pus pe primul loc pe soțul ei.

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar.

Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!

Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea.

Și aștept decizia medicilor și pe viitor!”, a spus soția fostului edil al Capitalei, pentru  Playtech.