Viata in autoizolare: Christian Sabbagh: „Dau cu mopul de zece ori pe zi, ii tin pe cei mici ocupati (...) invat sa fac editare video in diverse programe!”

Autor: D.I.
Actualizat: 18 iul 2022, 05:01

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului grupaj informativ de weekend Kanal D, ne-a povestim cum decurge pentru el aceasta autoizolare.

Izolarea la domiciliu, modalitatea prin care fiecare dintre noi poate sa opreasca raspandirea virusului Covid-19, ne face sa decoperim modalitati prin care sa ne <imbogatim> sederea in casa; petrecem mult timp familia, ne facem utili celor dragi, profitam de acest timp pentru a invata ceva nou, descoperim lucruri pe care nu le constientizam, poate, cu ceva vreme in urma. Christian Sabbagh, prezentatorul principalului grupaj informativ de weekend Kanal D, ne-a povestim cum decurge pentru el aceasta autoizolare, din care iese doar cand este absolut necesar, pentru a-si exercita profesia sau pentru a face aprovizionarea familiei sale.

Aceasta perioada ii da ocazia sa fie mai mult alaturi de copiii sai, sa petreaca timp de calitate cu sotia sa, Iulia, sa invete lucruri noi si sa se implice in activitati casnice.

" Niciodata nu am avut timp sa stau atat de mult acasa, alaturi de copii... Dau cu mopul de zece ori pe zi, iar Iulia a calcat in perioada asta cat nu a calcat toata viata ei.

II tin pe cei mici ocupati, Anais vrea sa mearga la magazin si ne jucam de-a magazinul, eu cumpar, ea imi vinde diverse jucarii. Este o perioada in care invat diverse lucruri. Acum iau lectii online, urmaresc tutoriale si invat sa fac editare video in diverse programe"
, a spus Christian Sabbagh.

Acesta a adaugat ca cea mai mare bucurie in aceasta perioada este ca si-a redescoperit sotia, si-au redescoperit iubirea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Unii spuneau ca in perioada asta rata divorturilor e foarte mare Nu inteleg aceasta statistica.

Acum avem mai mult timp sa stam impreuna, sa ne bucuram unul de celalalt si de copii. Mi-am redescoperit sotia, este o femeie minunata, harnica, iubitoare, o buna mama, o buna gospodina. In trecut, veneam acasa seara, vedeam ca era totul ordonat, dar nu intelegeam cata munca e in spate, ce inseamna sa ai tot timpul grija de copii, sa-i hranesti, sa ii schimbi", a adaugat indragitul prezentator.

Citeste si: Anunțul lui Raed Arafat! România va avea 2.000 de cazuri de coronavirus

Citeste si: Duminică trecem la ora de vară! Ce ne afectează cel mai tare, de fapt

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.