Viata incredibila a micutei invatatoare din Ferentari! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 22:05

Emilia, micuta invatatoare din Ferentari a implinit 12 ani!

Si-a sarbatorit ziua pentru prima data in viata. A avut tort, a avut si cadouri, asa cum nici nu-si inchipuise vreodata. Echipa stirilor Kanal D, cea care i-a descoperit dorinta incredibila de a invata, i-a adus in dar rechizite.

Ne-am intors pentru a-i face o mica bucurie in lumea ei prea cenusie si plina de lipsuri. Copiii pe care zi de zi ii invata alfabetul i-au cantat la multi ani! Stinghera si neobisnuita sa primeasca atata atentie, Emilia abia a scos un cuvant.
Avea fata transformata de mirare.
 
Nerabdatoare, si-a desfacut cadourile. Nu a dorit tablete sau telefoane scumpe. Pentru ea, e important sa aiba caiete. Stie ca doar asa isi poate continua scoala.

Mia, cum ii spun copiii, a impartit din darurile ei si celor din jur, la fel de nevoiasi, la fel de dornici de a descifra tainele scrisului si ale cititului. Si nu doar atat. Micuta invatatoare avut si un tort.
Al ei si doar al ei. Primul din viata.

Noi am facut un gest mic, mare poate pentru Mia. Nu este insa indeajuns! Acesti copii nu au o sansa la o copilarie normala. Sunt insa perseverenti si increzatori ca cineva le va intelege dorinta de a invata. In definitiv nu vor decit o sansa.