Viata lui Ashton Kutcher in imaginile postate pe Twitter! Uite ce face actorul in timpul liber

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:46

Ashton Kutcher este un cunoscut actor american, comediant, producator, fost model care a intrat in vizorul publicului odata cu sitcomul "That `70s Show", unde interpreta rolul Michael Kelso.

Acesta a intrat si mai mult in atentia presei dupa ce s-a casatorit cu actrita Demi Moore, de care recent a divortat. Cu toate acestea se zvoneste ca cei doi s-ar fi impacat insa deocamdata sunt doar niste speculatii aparute in presa internationala.

 

Este cunoscut faptul ca actorul este foarte activ pe Twitter s posteaza zilnic imagini din viata lui, de aceea mai jos puteti vedea ce face Ashton Kutcher in viata de zi cu zi.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

Vezi imagini postate de actor pe internet si poti vedea cum isi petrece Ashton Kutcher timpul liber!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.