Viata lui Ozcan Deniz este demna de un scenariu de film! Telespectatorii il vor putea revedea pe celebrul actor incepand de miercuri, 8 noiembrie, la ora 20:00, la Kanal D, in serialul „Mireasa din Istanbul”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 12:22
video Foto(4)

Incepand de miercurea viitoare, 8 noiembrie, telespectatorii Kanal D vor avea parte de reintalnirea cu unul dintre cei mai talentati actori ai Turciei, Ozcan Deniz, in superproductia „Mireasa din Istanbul”, ce va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Acesta a cucerit deja publicul din Romania cu rolul din productiile de succes „Ziua in care mi s-a scris destinul” si „Havin: doua vieti, o dragoste”, difuzate tot de Kanal D.
Actor, cantaret, scenarist, producator si regizor, Ozcan Deniz este unul dintre cei mai influenti  artisti din Turcia. Zeci de premii, 11 albume muzicale, 29 de roluri atat pentru micul cat si pentru marele ecran, toate acestea reprezinta o carte de vizita impresionanta.

Insa in spatele acestui urias palmares exista o poveste demna de un scenariu hollywoodian de succes.

 
“Nu cred in succesul care vine peste noapte. In spatele unei cariere solide, indiferent de domeniu, este nevoie de multa munca. In cazul unei cariere artistice, pe langa munca, trebuie sa pui si mult suflet.  Nu imi pot imagina viata fara scena, fara platourile de filmare, fara public”, a declarat Ozcan Deniz.

               `
  Serialul  "Mireasa din Istanbul", in care Ozcan interpreteaza un rol exceptional, se concentreaza in jurul unei  incredibile povesti de dragoste intre doi oameni diferiti ca statut social, si care, aparent, nu au nicio sansa de a fi impreuna. Telespectatorii  vor fi martorii conflictului dintre doua lumi, cea traditionala si cea moderna.
Sureyya (Asli Enver) este o frumoasa tanara, proaspat absolventa de Conservator, care incearca sa isi faca debutul in tumultuoasa industrie muzicala.
In viata ei apare un tanar si bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozcan Deniz). Iubirea dintre cei doi va trece prin incercari teribile.
 

 
Nu ratati debutul unui serial care va va captiva: "Mireasa din Istanbul",  miercuri, 8 noiembrie, de la ora 20.00 la Kanal D!

 


Aylin Akpinar este considerată o adevărată revelație datorită talentului dovedit în perioada în care a jucat rolul Emel în distribuția serialului Totul pentru familia mea! Iată ce mesaj a publicat micuța la finalul filmărilor!