Viața lui Suhandan este în pericol. Vezi online live episodul 7 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 nov 2023, 14:37

Iubirea și viața simplă pe care o vrea Suhandan îi va pune viața în pericol

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 7 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D miercuri, 22 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 7 din serialul “Promisiunea”?

Oamenii lui Kudret i-au urmărit pe Serhat și Zumrut, făcându-i pe cei doi să ajungă cu mașina în lac, însă Serhat își arată astfel sentimentele de iubire pe care le are pentru fată, reușit să își riște și viața pentru a o scoate din mașină.

Atunci când aceasta este adusă la mal de către Serhat, Zumrut este inconștientă și bărbatului îi este frică că aceasta se va stinge din viață, astfel că își dă seama că nu poate să își vadă viața fără ea.

Zumrut își revine, ca printr-un miracol, iar Serhat o duce într-o casă pe care a descoperit-o, stând acolo pentru o perioadă pentru a scăpa de temperaturile scăzute de afară, iar aceștia își vor da seama că relația dintre ei merge tot mai bine.

Citește și: Suhandan din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul virtual! Iată cum arăta renumita actriță Pelin Abay în urmă cu câțiva ani, când nu recursese încă la intervenții estetice

Azimet face o înțelegere cu Kudret pentru a pune capăt dușmăniei și conflictelor pe care cele două familii le-au avut de-a lungul anilor, iar pentru a face acest lucru, cei doi au decis să se încuscrească, așa cum erau cândva obiceiurile.

Deși toată lumea își dorește ca între cele două familii să nu mai existe un război marcat de sânge, Serhat și Zumrut se opun căsătoriei dintre Suhandan și Hamit.

Citește și: Serhat din serialul Promisiunea, apariție de senzație alături de noua lui iubită! Iată cine este superba actriță care i-a cucerit inima celebrului actor Alp Navruz

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum nu totul este ceea ce pare, nici împăcarea pe care o vrea Kudret nu este una sinceră, pentru binele familiei. Acesta a pus la cale un plan prin care Hamit să se comporte exemplar cu Suhandan, iar după ce aceasta o să fie îndrăgostită de el și va avea încredere deplină în el, atunci să o rănească. 

Serhat va afla că nu toată lumea își dorește ca acesta să fie fericit și să trăiască experiența adevăratei iubiri, mai exact află de la Saniye că Azimet vrea ca ea să îl despartă de Zumrut, însă nimeni nu

este sincer în această discuție.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Un nou serial turcesc a început să fie difuzat la Kanal D începând du data de 13 noiembrie 2023, iar în cele 6 episoade ce au putut fi văzute în fața micilor ecrane, milioane de români s-au îndrăgostit de toate personajele ce le aduc povestea la viață. Această producție televizată ne arată două lumi complet diferite, una în care banii și trădarea sunt la ordinea zilei și cealaltă, în care modestia și iubirea contează mai mult decât orice.

Deși par atât de diferite, cele două lumi vor ajunge să se întâlnească, iar cum doar dragostea poate să facă astfel de minuni, o nouă lume și perspectivă va lua naștere pe parcursul episoadelor. Zumrut este personajul principal feminin, iar aceasta este fata cea mare a familiei. După un accident rutier în care a fost implicat tatăl ei, acesta a rămas la pat, motiv pentru care aceasta este nevoită si aibă grijă de familia ei.

Astfel Zumrut ajunge să lucreze pentru cea mai influentă familie din zonă, însă acest lucru îi va schimba viața pentru totdeauna când va descoperi ce înseamnă dragostea adevărată. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la serialul turcesc „Promisiunea” vă încurajăm să îl urmăriți de luni până joi, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.