„Viața mea abia acum începe, după divorț”. Francesca, declarații fără perdea despre statutul sentimental actual și viața de după separarea de fostul partener

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 apr 2023, 15:26

După o relație de aproximativ zece ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate

Sursa: Instagram

Francesca se numără printre vedetele divorțate din România, dar acest lucru nu o împiedică din a spera că își va găsi un nou iubit. Aceasta este pregătită să înceapă o nouă relație, dar doar dacă bărbatul respectiv va avea calitățile pe care ea le caută.

Francesca a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de Minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut declarații fără perdea despre sectorul amoros. Aceasta este încrezătoare în viitor și în ceea ce acesta îi va aduce.

Francesca este gata pentru o nouă relație

Francisca și fostul ei partener au decis să divorțeze.

După o relație de aproximativ zece ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că despărțirea a fost una dificilă, Francisca nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat și este convinsă că multe lucruri frumoase o vor aștepta.

„Viața mea abia acum începe, după divorț.(...) Parcă prevăd că, la cum mă știu eu... Nu cred că o să îmi trebuiască asta cu măritatul curând.

Și acolo mi-a luat vreo șapte ani până am acceptat o cerere și am gândit-o. A fost frumos, adică nu mi-a părut rău. A fost foarte frumos o perioadă, dar mi-a luat vreo șapte ani să accept, adică nu așa, din prima.

Citește și: Maria Cârneci și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile de iubire din tinerețe: „Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine”. De ce s-a temut artista mereu

Am fost în relație, ca și cum aș fi fost căsătorită, adică era la fel de serioasă. Căsătoria aia nu a făcut diferența cu nimic. De acum, nu știu... Nu mi-am propus să mă mărit prea curând, dar sunt genul de fată de relație.

Dacă știam... dar cine intră, într-o relație, cu gândul de a se despărți? Cine intră într-o căsnicie cu gândul de a divorța? Nimeni, nimeni”, a povestit Francesca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Francesca știe foarte bine ce vrea de la un bărbat

Chiar dacă ultima relația nu a fost ceea ce trebuie, deoarece s-au despărțit, aceasta este convinsă că va avea un nou iubit și știe foarte bine ce criterii trebuie să îndeplinească acesta.

„Ca să fiu, oficial, cu cineva, persoana aia trebuie să treacă prin niște teste  de nu-și imaginezi tu, în viața ta. În primul rând, să se ridice, măcar, nu vorbim de nivelul la care sunt eu, trebuie să fie mai sus ca mine bărbatul cu care sunt eu. În primul rând, ca om, să am de învățat, să aibă mai multă experiență ca mine.

 

Citește și: Tatiana Final Boss, la cuțite cu Bia Khalifa: ”Este o persoană foarte falsă” Cum s-a produs ruptura dintre cele două

În al doilea rând, mai sus ca tot, ca experiență, financiar, tot. Dacă eu pot, deja, să îmi ofer niște lucruri, tu cu ce vii pe masă? Eu îmi plătesc facturile, eu mă întrețin, mă duce capul, nasoală nu sunt, mă îngrijesc, știu cât de importantă este sănătatea, știu cât de important este aspectul meu fizic, eu pot să mă descurc”, a mai spus aceasta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?