Viata nu i-a oferit nimic, dar, ea nu renunta! Lupta cu disperare sa-si creasca pruncii si sa depaseasca toate lipsurile si nevoile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Este povestea unei mame din judetul Neamt care traieste doar pentru a le asigura un viitor mai bun celor patru copii ai ei.

Sase suflete traiesc, de pe o zi pe alta, intr-o casuta de cativa metri patrati: parintii si patru copii. Tatal munceste cu ziua pentru cateva sute de lei. Sunt destule zile cand mama abia are ce sa le puna pe masa. Astazi, au avut noroc- le-au mai ramas cateva sarmale de la sarbatori.

Gabriel are 14 ani. Isi ajuta, cum poate, mama si fratii mai mici. Bani de lemne nu au, iar copiii dorm in frig, imbracati cu multe randuri de haine.

500 de lei pe luna, acestea sunt veniturile familiei. Oricat ar fi de greu, toti copiii merg la gradinita sau la scoala. Nu au lipsit nicio zi. Cand Gabriel se intoarce de la scoala, se apuca de treburile gospodaresti. Are grija de cal si de vacuta, singura lor avere.

##VIDEO130832##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.