„Viața nu se termină la mormânt!”. Dan Negru, mesaj puternic la intrarea în postul Paștelui! Ce trebuie să știe credincioșii

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 mar 2024, 10:05

Dan Negru a vorbit despre creștinism și sărbătoarea Învierii Domnului

Sursa: Instagram Dan Negru; Pexels

Marți, Dan Negru a postat pe Instagram un mesaj cu o puternică încărcătură spirituală. Acesta a vorbit despre semnificația scării aflate sub sub una din ferestrele Bisericii Sfântului Mormânt, dar și despre Paștele ortodox.

Dan Negru postează frecvent informații interesante pe pagina lui personală de Instagram, care stârnesc interesul internauților și aduc un plus bagajului lor de cultură generală.

Ce mesaj a transmis Dan Negru la intrarea în postul Paștelui

Ieri, celebrul prezentator TV a postat o fotografie de la Biserica Sfântului Mormânt, în care arată cu degetul spre o fereastră. La o privire mai atentă, se poate observa că sub ea se află o scară.

În acest sens, bărbatul a explicat că respectivul obiect reprezintă un mare mister, întrucât nimeni nu a aflat cum a apărut și de când este pus acolo.

De asemenea, în mesajul lui legat de latura religioasă, Dan Negru a ținut să-i invite pe urmăritorii săi la un eveniment organizat în Cluj, cu ocazia Paștelui, unde sunt așteptați creștinii din întreaga țară.

Citește și: „E prima dată când ajung sus” Dan Negru, mesaj dintr-un loc deosebit din România despre care puțini oameni știu

„Viața nu se termină la mormânt, despre asta e Postul Mare care tocmai a început. E sprintul spre viață! Concertul de Paște de la Cluj care o să adune laolaltă credința creștină mi-a amintit de misterul scării de sub una din ferestrele Bisericii Sfântului Mormânt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Am văzut-o și eu. E acolo încă dinaintea apariției fotografiei, apare în gravuri și în picturi vechi. E o scară din lemn, discretă și fără însemnătate dar care rămâne unul din marile mistere ale acelor locuri. Nimeni nu știe cum și când a ajuns acolo dar într-una din cele mai vechi reprezentări ale Bisericii Sfântului Mormânt de pe la 1700, scara era acolo. E și azi…”, a

scris prezentatorul în descrierea postării.

Ce semnificație are scara de la fereastra Bisericii Sfântului Mormânt

În plus, Dan Negru a ținut să explice că respectiva scară are o puternică semnificație în religia creștină. Aceasta simbolizează separarea creștinilor. Însă, concertul despre care a adus vorba anterior, are scopul de a-i uni pe aceștia pentru a celebra împreună Învierea Domnului, întrucât religia, în esența ei, nu este despre diferențe, ci despre comuniunea dintre oameni.

„Scara asta mică din lemn e un simbol al divizării și diferențelor dintre creștini… Concertul de Paște de la Cluj din 5 mai numit “Hristos a înviat” de pe BT Arena adună laolaltă cultele creștine românești. Toți cântând “Hristos a Înviat”. Pe aceeași scară! Pentru că Paștele e sprintul spre viață!”, a mai scris prezentatorul.

Citește și: Dan Negru, mesaj răsunător despre Traian Vuia, inventatorul primului avion din lume: „Americanii au un PR mai bun”

La vederea acestui mesaj, oamenii din online i-au dat dreptate lui Dan Negru vizavi de unirea creștinilor: „Ce bine ar fi să fie unită creștinătatea, biserica să fie UNA, doar atunci credincioșii pot fi, și ei, UNIȚI!!! Toți cred într-unul Dumnezeu, dar sunt atât de dezbinați de RELIGII!!”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)