Viata pare ca s-a oprit in loc pentru palestinienii care-si privesc parintii si copiii cum sunt ucisi de armata israeliana!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 13:10

Este iadul pe care-l traiesc de saptamani la rand, fara ca nimeni sa-si intoarca fata spre ei! Cati oameni nevinovati trebuie sa mai moara pana ca cineva sa intervina?”

In ciuda armistitiu umanitar de ieri, timp de 4 ore, cel putin 67 de persoane au fost ucise in Fasia Gaza, unde armata israeliana a intensificat ofensiva impotriva organizatiei islamiste Hamas.

Imaginile iti sfasie inima! Dramele palestinienilor s-au transformat de foarte mult timp in ...tragedii! Oameni nevinovati sunt omorati oriunde s-ar afla, fara pic de mila!!!  Nimic nu poate descrie durerea acestor oameni, care sunt ucisi unul cate unul, de la o clipa la alta!  Printre cearceafurile pline de sangele victimelor, palestinienii jelesc cu bratele ridicate spre Cer!

Ce-i poti spune acestei
femei a carei durere depaseste orice inchipuire? Doar o mama o poate intelege ce simte! Si-a pierdut copiii in aceasta dimineata, in timp ce se adaposteau intr-o scoala. Cel putin 19 palestinieni au fost ucisi, in timp ce alti 125 au fost grav raniti in urma unui atac efectuat de catre aviatia israeliana asupra unei moschei. Atacul s-a produs dupa ce cu doar o zi in urma, in aceeasi tabara au fost ucisi alti 16 palestinieni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Copii, batrani, femei, cu totii sunt ucisi in urma atacurilor armatei israeliene! Spitalele au devenit neincapatoare, iar macelul... continua! Pana acum, bilantul conflictului arata ca aproape 1.300 de palestinieni au fost ucisi si peste sapte mii, grav raniti.

 

Taguri: