Viața Ronei Hartner s-a învârtit în jurul cifrei 5. S-a născut pe data de 5 și a murit pe 23. Ce semnifică cifra 5 în numerologie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 nov 2023, 14:10

Viața Ronei Hartner s-a învârtit în jurul cifrei 5. S-a născut pe data de 5 și a murit pe 23

Sursa: Facebook Rona Hartner

Rona Hartner a murit în data de 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Moartea actriței se învârte în jurul cifrei 5, iar numerologii au dezvăluit ce reprezintă acest număr.

Numerologul Andreea Alexandra Zamfir, prietenă cu Rona Hartner, a dezvăluit ce reprezintă cifra 5, cea care gravitează în jurul morții actriței și cântăreței Rona Hartner.

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie. Ce reprezintă cifra 5, în numerologie

Andreea Alexandra Zamfir, numerolog, a dezvăluit ce semnifică cifra 5, cea care este reprezentativă decesului artistei Rona Hartner. 

Potrivit acesteia, cifra 5 înseamnă spiritualitate și har divin. 

Citește și: Monica Pop, dezvăluiri inedite despre decesul Ronei Hartner: ”A stat două luni fără tratament” De ce crede medicul că artista putea fi salvată

„Acum câteva luni scriam asta: Multă răbdare, putere și speranță în această perioadă de coborâș a vieții. Să te ridici și mai înălțătoare și strălucitoare prin vocea ta divină! 

Ai coborât în cele mai adânci întunecimi pentru a te ridica spre alte meleaguri mai luminoase. 

Ziua ta de naștere este sub vibrația cifrei 5. Ziua părăsirii trupului 23.11.2023 cu vibrația zilei și a destinului 5 și vârsta ta 50 ne arată strălucirea ta eternă, spiritul tău etern și harul etern.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cifra 5 este cifra harului, realitatea pământescului în care apare contribuția factorului divin. 

Mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit. Ești în inima noastră,” a fost mesajul Andreei Alexandra Zamfir, postat pe pagina de Facebook.

Rona Hartner a pierdut lupta cu boala la vârsta de 50 de ani

Rona Hartner a fost o actriță și cântăreață extrem de apreciată și simpatizată de public în prezențele sale scenice. 

Citește și: “Nu-mi vine să cred că sunt eu cea care scrie aceste rânduri” Denise Rifai, despre ultimul interviu cu Rona Hartner

Din păcate, viața a avut alte planuri pentru aceasta, iar Rona a urcat la ceruri în data de 23 noiembrie 2023, după lupte grele cu boala. 

Cunoscuta artistă suferea de cancer în fază terminală, după ce a reușit să-l învingă de două ori.

Se pare că a treia oară nu a fost cu noroc, în cazul Ronei. 

Vedeta lăsat în urmă o familie îndurerată, dar cel mai important, o fiică în vârstă de 15 ani, care va fi acum orfană de mamă. Rita locuia în Franța, alături de mama ei și a decis să rămână acolo, deoarece acolo toți cei apropiați sunt alături de ea și are o a doua familie.