Viata tihnita de familie a lui Cemile este din nou tulburata. Nu rata in aceasta seara un nou episod din "Tradarea" de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Rasturnarile de situatie se intensifica in cadrul episodului din aceasta seara al serialului “Tradarea”!

Cemile ii cere lui Ali sa-si ia copilul pentru a-l creste in caminul sau, insa acesta refuza, spunandu-i ca nu a reusit sa fie un parinte bun pentru niciunul dintre copiii sai si ca nu are putere sa-l creasca singur pe Mustafa. Cemile se vede nevoita sa gazduiasca in continuare copilul lui Caroline, ingrijindu-l ca pe propriul sau fiu.

Ali este chinuit de remuscari si regreta tot raul pricinuit familiei sale de-a lungul timpului.

Slabit din cauza bolii, acesta cade pe scari si este gasit de Osman dimineata, intr-o stare critica. O intamplare tragica ii va schimba complet viata lui Caroline, care decide sa se intoarca la Istanbul, in casa lui Ali, dornica sa-si reia atributiile de mama.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Soner o ingrijeste pe Aylin si nu ii permite fratelui sau sa-si viziteze sotia.

Murat planuieste o vizita pe ascuns, la casa in care se aflau cei doi, insa nu ii mai gaseste acolo. Cemile organizeaza o masa in familie, la care isi invita toti copiii, insa atmosfera linistita de familie este perturbata de aparitia unui musafir nepoftit.

Cum va decurge intalnirea dintre Ali si fosta sa familie si cine ii tulbura linistea lui Cemile, puteti afla urmarind un nou episod al serialului “Tradarea” la Kanal D in aceasta seara, de la ora 20.00!


 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.